OVAJ SUSRET NIKO NIJE OČEKIVAO! BORKOVIĆ REKAO O'NILU DA JOKIĆ IGRA ZA SRBIJU NA OI: Šekova reakcija je NEPROCENLJIVA (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 11.06.2024 | 11:55


Ko bi očekivao ovaj dvojac?

Foto: X/FantomBeograda
OVAJ SUSRET NIKO NIJE OČEKIVAO! BORKOVIĆ REKAO O'NILU DA JOKIĆ IGRA ZA SRBIJU NA OI: Šekova reakcija je NEPROCENLJIVA (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije učestvovaće ovog leta na Olimpijskim igrama u Parizu gde će u preliminarnoj fazi da se sastane sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država i Južnog Sudana, dok će poslednji četvrti učesnik grupe C biti poznat nakon dodatnih kvalifikacija. I to u najjačem sastavu, između ostalog, i zahvaljujući molbi predsednika države Aleksandra Vučića.

Tim povodom, jedan neobičan događaj nedavno je spojio dva potpuno različita sveta sporta kada se najbolji automobilista Srbije i Balkana, Dušan Borković, našao licem u lice sa legendarnim NBA igračem, Šekilom O’Nilom. Razmenjujući priče i iskustva, Borković je otkrio Amerikancu svežu vest da će Nikola Jokić, srpski košarkaški as, braniti boje Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Ova informacija izazvala je zanimanje i reakciju legendarnog centra, koji je izneo svoje predviđanje o uspehu srpskog tima na Olimpijadi.

 

 

- Šta misliš, ko pobeđuje - Srbija ili Amerika? Danas je Jokić objavio da se pridružuje timu - počeo je Dušan, na šta ga je Šek upitao:

- Igraće za Srbiju? 

Borković je odgovorio potvrdno, da bi O'Nil nakon toga rekao:

- O, onda Srbija!

Da podsetimo, na spisku reprezentacije se nalaze sledeći košarkaši: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

BONUS VIDEO: