LEPE VESTI! Miroslav RADULJICA POSTAO OTAC! Roditelji NASLEDNIKU izabrali NEOBIČNO IME!


IZVOR: Republika - 12.06.2024 | 12:20


Poznati košarkaš sa izabranicom Tamarom stupio u brak u julu 2022. godine.

Foto: Tanjug/AP
LEPE VESTI! Miroslav RADULJICA POSTAO OTAC! Roditelji NASLEDNIKU izabrali NEOBIČNO IME!

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica i njegova supruga Tamara Ignjić nedavno su postali roditelji jednog dečaka, što je vest koja je obradovala mnoge. Par je već ozvaničio svoju ljubav pred Bogom 2022. godine, a sada su ovom radosnom događaju stavili i krunu. Njihov sin dobio je ime Ignjat, koje predstavlja prelep i pomalo neobičan izbor. Ova vest je prenela brojna domaća medijska izdanja, a javnost je sa oduševljenjem dočekala vest o dolasku novog člana porodice Raduljica.

Miroslav Raduljica i Tamara Ignjić su stupili u brak u julu 2022. godine, a venčanje je bilo održano u manastiru Jovanje. Sam čin venčanja obavio je iguman Mihailo, brat poznatog glumca Miloša Bikovića. Ovaj događaj bio je posebno emotivan za mladi par, a sada su radost njihovog zajedničkog života upotpunili dolaskom malog Ignjata.

Miroslav Raduljica, koji je poznat po svojoj uspešnoj sportskoj karijeri, sada ima još jedan razlog za slavlje pored terena - ulogu oca. Ova vest je raznežila mnoge ljude koji prate život i karijeru ovog popularnog košarkaša.

Priča o Miroslavu Raduljici i Tamari Ignjić oduševila je javnost, ne samo zbog sportske karijere koju vodi Raduljica, već i zbog njihove prelepe ljubavne priče koja je krunisana brakom i sada rođenjem sina Ignjata. Ovaj događaj predstavlja pravu porodičnu idilu, koja je podjednako zanimljiva kao i sportski uspesi Miroslava Raduljice.

Sa nestrpljenjem se očekuju dalji detalji o porodičnom životu Raduljica-Ignjić i sigurno je da će mali Ignjat imati predivno odrastanje uz roditelje koji su već pokazali koliko im je porodica važna.

BONUS VIDEO