ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Panter se OGLASIO posle ODLASKA iz Partizana! Za Žoca je imao POSEBNU poruku!


IZVOR: Republika/D.O. - 18.06.2024 | 10:52


Kapiten napustio crno-bele.

Foto: Starsport
ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Panter se OGLASIO posle ODLASKA iz Partizana! Za Žoca je imao POSEBNU poruku!

Partizan je ostao bez kapitena! Posle tri godine, američki bek Kevin Panter odlazi iz redova crno-belih, a na društvenim mrežama se ovaj 30-godišnji Amerikanac sa srpskim pasošem oglasio povodom uzajamnog raskida saradnje sa ekipom Željka Obradovića.

U objavi na društvenoj mreži instagram, Panter je napisao sledeće:

- Poslednje tri godine u dresu Partizana su bile izazovno, ali neverovatno putovanje. Kroz vremena koja su bila i sjajna i teška, zahvalan sam na svemu jer je to bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KP (@kpjunior_)

 

Ljudima, naročito deci i mladim košarkašima, mogu da kažem da se nadam da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe.

Saigračima iz prethodne tri godine mogu da kažem – volim vas sve. Delili smo sjajne uspomene i izgradili povezanost koja će trajati uvek.

Treneru Obradoviću, Vi ste me izabrali za kapitena posle moje prve godine u Partizanu. Verovali ste mi, imali ste poverenje u mene. Veoma sam Vam zahvalan i zahvalan sam na odnosu koji imam sa Vama.

PARTIZANE, HVALA TI!

‘Kep’ 7. - stoji u poruci Kevina Pantera, objavljenoj na društvenim mrežama.

Panterova objava izazvala je reakcije velikog broja košarkaških asova širom Starog kontinenta, a među prvima se oglasio KK Partizan:

- Jedan je Kevin Kapiten - napisao je zvanični profil crno-belih.

- Istinski vođa i brat - stoji u poruci Danila Anđušića, zamenika kapitena Partizana u prethodne dve sezone.

Crnom i belom bojom oglasio se i Džejms Gist, koji je u sezoni 2010/2011. nosio dres Partizana, a u sezoni 2019/2020. igrao i za Crvenu zvezdu.

“Broj 1”, napisao je Jam Madar, doskorašnji košarkaš Fenerbahčea i bivši saigrač Pantera, koji je u više navrata govorio da mu je Kevin bio poput mentora tokom dana provedenih u Partizanu.

- Legendarni period - napisao je Dilan Enis, bivši igrač Crvene zvezde, a sada plejmejker Mursije.

- Velika sedmica - dodao je Kendrik Peri, crnogorski reprezentativac i plejmejker Unikahe.

BONUS VIDEO