DELIJE U TRANSU! Kalinić se VRATIO u Crvenu zvezdu!


IZVOR: Republika/D.O. - 19.06.2024 | 23:12


Veliko pojačanje za tim Janisa Sferopulosa.

Foto: Starsport/Ilustracija
DELIJE U TRANSU! Kalinić se VRATIO u Crvenu zvezdu!

Crvena zvezda je danas potvrdila dolazak Ajzea Kenana, ali to nije jedina senzacija koja dolazi iz ovog kluba.

Prema informacijama portala Basketball Sphere, Nikola Kalinić će se vratiti u Crvenu zvezdu, što će predstavljati treće pojačanje za novu sezonu.

Ovaj potez označava Kalinićev treći angažman u Crvenoj zvezdi, nakon što je prethodno nosio njihov dres u periodu od 2014. do 2015. godine, kao i u sezoni 2021-2022. godine. U oba navrata, Nikola je bio ključni igrač u osvajanju sva tri domaća trofeja sa crveno-belima, što dodatno pojačava njegovu vrednost za klub.

 

 

Očekuje se da dolazak Nikole Kalinića dodatno ojača Crvenu zvezdu u njihovom nastojanju da naprave iskorak u Evroligi. Sa već potvrđenim dolascima Ajzea Kenana i drugih vrhunskih pojačanja, Zvezda ima ambiciju da napravi iskorak u Evroligi naredne sezone.

Kalinić je u prethodne dve sezone nosio dres Barselone, ali pre nego što se vratio u Crvenu zvezdu, imao je uspešne periode u Fenerbahčeu i Valensiji. Ovaj iskusni košarkaš ima bogato iskustvo igranja u vrhunskim evropskim klubovima, što ga čini značajnim pojačanjem za Zvezdu.

Nikola Kalinić će se, prema informacijama portala Basketball Sphere, vratiti u Crvenu zvezdu, čime će klub dobiti još jednog vrhunskog igrača sa velikim iskustvom. Očekuje se da će njegovo iskustvo i kvalitet biti od ključnog značaja za ostvarenje ambicija Crvene zvezde u novoj sezoni.

BONUS VIDEO