OBRADOVIĆ PREPISUJE OD SFEROPULOSA! Žoc UHVAĆEN na delu, špijunira Zvezdinog trenera (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 23.06.2024 | 16:26


Urnebesna fotka stiže iz Atine

Foto: Instagram/ printscreen
OBRADOVIĆ PREPISUJE OD SFEROPULOSA! Žoc UHVAĆEN na delu, špijunira Zvezdinog trenera (FOTO)

Još pre završetka finalne serije Košarkaške lige Srbije bilo je poznato da će trener Partizana Željko Obradović otputovati u Atinu na kongres Borda evroligaških trenera, koji se održava od 20. do 23. juna. Na ovom kongresu prisustvuje i njegov kum Dimitris Itudis, kao i mnogi drugi evroligaški treneri poput Odeda Kataša, Jorgosa Barcokasa, Andree Trinkijerija, ali i Darka Rajakovića i Dejana Radonjića, a glavna tema diskusije bila je interakcija "pet na pet".

Osim pomenutih košarkaških znalaca, kongresu u svojoj zemlji prisustvuje i šef stručnog štaba Crvene zvezde Janis Sferopulos.

I dok se svi oni trude da prenesu ogromno košarkaško znanje na publiku, na društvenim mrežama je osvanula fotografija iz Atine na kojoj je Željko Obradović "uhvaćen" da viri u mobilni telefon Sferopulosa.

Odmah su delije krenule da zbivaju šale na račun grobara kako Žoc traži Janisovu tajnu za 8-0 ili vreba koga će to Zvezda da dovede, a, naravno, jasno je da se radi o lošem trenutku u kom je trener crno-belih uslikan.


S obzirom na značaj i uticaj evroligaških takmičenja na košarku, prisustvo Obradovića, Janisa i ostalih majstora svog posla na ovom kongresu predstavlja važan korak ka razmeni iskustava i unapređenju trenerstva u evropskoj košarci.

Što se tiče pomenutih pojačanja, Partizan ih je za sada doveo tri, baš kao i Crvena zvezda.

BONUS VIDEO: