PARTIZAN NASTAVLJA SA DOVOĐENJEM POJAČANJA! Na listi su još DVA IMENA!


IZVOR: Republika/D.O. - 27.06.2024 | 16:26


Crno-beli sklapaju mozaik za novu sezonu.

Foto: Starsport
PARTIZAN NASTAVLJA SA DOVOĐENJEM POJAČANJA! Na listi su još DVA IMENA!

Košarkaški klub Partizan nastavlja sa aktivnostima na tržištu igrača kako bi osnažio svoj tim za narednu sezonu. Nakon angažovanja Frenka Nilikine i Vanje Marinkovića, crno-beli su okrenuli svoju pažnju ka potencijalnom dolasku Sterlinga Brauna iz redova berlinske Albe.

Braun, rođen 1995. godine, mogao bi da pokrije bekovske pozicije u timu, a njegovo iskustvo u Evroligi donosi dodatnu vrednost.

U prethodnoj sezoni, Sterling je u proseku beležio 11.2 poena i 3.3 skoka, što su impresivni statistički podaci za mladog igrača koji je tek stigao u Evropu.

Foto: www.profimedia.rs

Sterling Braun

Odlasci Kevina Pantera i Zeka Ledeja predstavljaju veliki izazov za Partizan, ali uprava kluba odlučila je da odgovori na ove promene aktivnim angažovanjem novih igrača.

Naredna meta Partizana je Sterling Braun, a pregovori sa njim su već neko vreme u toku. Pored Brauna, klub je zainteresovan i za Brendona Dejvisa iz Valensije i Isaka Bongu iz Bajerna, dok je takođe poznato da je bio na radaru i Najdžel Vilijams-Gos, iako su šanse za njegov dolazak sve manje.

Sterling Braun je u prethodnoj sezoni pokazao svoj potencijal i kvalitet na parketu, ostvarujući značajan učinak u svojoj prvoj godini provedenoj u Evropi. Njegova sposobnost da postiže poene i doprinosi skokovima čine ga poželjnim pojačanjem za svaku ekipu, a Partizan se nada da će uspeti da ga dovede u svoje redove kako bi dodatno osnažio svoj tim.

BONUS VIDEO