PO UZORU NA KECMANA! Spektakularan koš Bruna Kabokla! Partizanov Brazilac pogodio s POLA TERENA! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 07.07.2024 | 18:46


Sjajan potez ljubimca grobara.

Foto: Printscreen/Twitter
PO UZORU NA KECMANA! Spektakularan koš Bruna Kabokla! Partizanov Brazilac pogodio s POLA TERENA! (VIDEO)

Na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Rigi, košarkaš Partizana, Bruno Kaboklo, postigao je neverovatan pogodak sa pola terena.

U finalnoj utakmici Brazila protiv Letonije, centar crno-belih je zadivio publiku i svoje saigrače postigavši koš kada je rezultat već bio 11:31 u korist južnoameričke selekcije, a na semaforu je ostalo manje od tri sekunde do kraja prve četvrtine.

U trenutku kada je lopta došla u ruku Bruna Kabokla, malo ko je očekivao da će se desiti nešto spektakularno. Međutim, ljubimac grobara je pokazao svoje umeće i preciznost, šutirajući loptu preko pola terena i postigavši koš koji je izazvao euforiju među njegovim saigračima.

Ovaj neverovatan pogodak podsetio je mnoge na čuveni koš Dušana Kecmana za Partizan u finalu AdmiralBet ABA lige protiv Cibone, ostavljajući sve prisutne u šoku i oduševljenju navijače kluba iz Humske.

Njegovi saigrači su burno proslavili ovaj podvig, dok je trener Aco Petrović, koji sa klupe predvodi selekciju Brazila, takođe bio iznenađen i očigledno ponosan na Kaboklovu majstoriju. Ovaj neverovatan pogodak definitivno će ostati upamćen kao jedan od najupečatljivijih trenutaka sa ovog turnira.

Kaboklov neverovatan pogodak sa pola terena će ostati u sećanju ljubitelja košarke širom sveta kao jedan od najuzbudljivijih momenata ovog takmičenja. U video prilogu pogledajte ovaj trenutak koji se retko viđa.

BONUS VIDEO