GROBARI U TRANSU! Partizan dogovorio BRUTALNO POJAČANJE! Zver pod obručima STIŽE kod Obradovića!


IZVOR: Republika/B.S. - 07.07.2024 | 21:13


Crno-beli rešili veliki problem.

Foto: Starsport
GROBARI U TRANSU! Partizan dogovorio BRUTALNO POJAČANJE! Zver pod obručima STIŽE kod Obradovića!

Doskorašnji košarkaš Valensije Brendon Dejvis, koji je nedavno okončao saradnju sa španskim klubom, navodno je dogovorio detalje saradnje sa Partizanom, prenosi "Tips'n'slips" profil na društvenim mrežama.

Crno-beli prave rekonstrukciju ekipe u pauzi između dve sezone, doveli su brojna pojačanja kako bi popunili nastale rupe u sastavu. Jedna od alarmantnijih je na poziciji centra, a izbor je, po svemu sudeći, pao na Dejvisa.

Brendon Dejvis, naturalizovani reprezentativac Ugande, prethodne sezone je nastupao za Valensiju. U Evroligi je u proseku beležio 12,1 poena, 3,8 skokova, dve asistencije, 0,8 ukradenih lopti uz indeks korisnosti 12,2.

 

 

Sa 33 godine, Dejvis ima bogato iskustvo igranja u Evropi, nosivši dresove Šalona, Varezea, Monaka, Žalgirisa, Barselone i Olimpije iz Milana. Takođe, igrao je i u NBA ligi za Filadelfiju Seventisikserse i Bruklin Netse.

Pored Brendona Dejvisa, mediji su preneli informaciju da je Partizan dogovorio dvogodišnju saradnju sa Tajrikom Džounsom, nekadašnjim centrom Efesa. Pod ugovorom sa crno-belima je još i Balša Koprivica, što ukazuje na ambiciozne planove kluba u izgradnji nove ekipe.

Srpskog i regionalnog vicešampiona su do sada napustili: Kapiten Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Olimpija Milano), Alen Smailagić (Žalgiris), Danilo Anđušić (Dubai), Mateuš Ponitka, Džejms Naneli, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, dok je kraj saradnje siguran i sa Ognjenom Jaramazom.

BONUS VIDEO