ZVEZDA ZAVRŠILA VAŽAN POTPIS: Crveno-beli produžili ugovor sa NJIM!


IZVOR: Republika/S. J. - 08.07.2024 | 14:15


Zvezda čuva svoje dete.

Foto: Starsport
ZVEZDA ZAVRŠILA VAŽAN POTPIS: Crveno-beli produžili ugovor sa NJIM!

Košarkaš i dete Crvene zvezde, Andrej Kostić ostaće na Malog Kalemegdanu još četiri sezone, prenosi klub. Na nedavno održanom Kupu Koraća, Kostić je pokazao izuzetan talenat i potencijal koji je privukao pažnju trenera Janisa Sferopulosa.

Kostić je rođen 2. novembra 2006. godine u Beogradu i prošao je sve mlađe selekcije ovog kluba. Ovaj mladi sportista pokriva bekovske pozicije, a već je pokazao ogroman talenat igrajući sa starijim generacijama na međunarodnim turnirima, kao i na završnim turnirima ABA lige i Evrolige.

 

 

Andrej je svoj debi za prvi tim Crvene zvezde ostvario na završnici Kupa Radivoja Koraća u Nišu protiv ekipe Čačak 94, a bio je deo tima i na završnicama ABA lige i Superlige Srbije. Naredne sezone će biti deo prvog tima KK Crvena zvezda Meridianbet, što predstavlja veliki korak napred u njegovoj karijeri.

Tim sa Malog Kalemegdana  izražava želju da Andrej Kostić postigne sportske uspehe u narednom periodu, kao i da mu omogući najbolje uslove za rad i razvoj. Klub veruje da će postati standardni član seniorskog tima u godinama koje dolaze.

Ovaj potez kluba  predstavlja još jedan dokaz posvećenosti razvoju mladih talenata i ulaganju u budućnost kluba. Andrej Kostić ima priliku da ostvari svoj puni potencijal kao deo ovog prestižnog kluba, a sportska javnost sa nestrpljenjem iščekuje njegov dalji razvoj u seniorskoj konkurenciji.

BONUS VIDEO