DETONACIJA U HUMSKOJ: Obradović dovodi VELIKO pojačanje!


IZVOR: Republika/S. J. - 08.07.2024 | 14:40


Ovo će obradovati navijače.

Foto: Starsport
DETONACIJA U HUMSKOJ: Obradović dovodi VELIKO pojačanje!

Doskorašnji centar Valensije, Brendon Dejvis, nalazi se u finalnoj fazi pregovora sa srpskim klubom Partizanom, otkriva Mozzart Sport. Dejvis je nedavno postao slobodan igrač, otvarajući mogućnost za njegov prelazak u Humsku bez ikakvih prepreka.

Brendon Dejvis je bio deo najbolje petorke Evrolige 2019. godine, a 2021. godine se našao i u drugoj petorci ovog elitnog takmičenja. Njegovo iskustvo i kvalitet su neprocenjivi dodatak svakom timu, a njegov dolazak u Partizan bi mogao da donese značajnu promenu u igri kluba.

Foto: Profimedia

Brendon Dejvis

Partizan je već doveo nekoliko pojačanja za narednu sezonu, uključujući Vanju Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikinu. Pored njih, klub je dogovorio dolazak još nekoliko igrača kao što su Sterling Braun, Arijan Lakić, Mario Nakić, Ajzea Majk, Tajrik Džons i Isak Bonga. Potencijalni dolazak Brendona Dejvisa samo bi upotpunio veoma zanimljivu ekipu za narednu sezonu.

Sa odlascima igrača iz prošle sezone, Partizan se aktivno trudi da osnaži svoj tim za naredne izazove. Dolazak igrača poput Dejvisa, sa bogatom karijerom i iskustvom, pokazuje ambiciju kluba da se vrati na vrhunski nivo takmičenja. Dolazak Brendona Dejvisa bi bio veliko pojačanje za Partizan, donoseći iskustvo, kvalitet i liderstvo u ekipu koja se priprema za nove izazove. Sa već dogovorenim pojačanjima, Partizan bi mogao da iznenadi mnoge u narednoj sezoni.

BONUS VIDEO