OPET JE UNERVOZIO DELIJE, ALI PONOVO JE SVE U REDU: Zvezdaši mogu da odahnu - povreda nije ozbiljna


IZVOR: Republika/ O.J. - 08.07.2024 | 18:40


Nije izgledalo naivno, ali...

Foto: star sport
OPET JE UNERVOZIO DELIJE, ALI PONOVO JE SVE U REDU: Zvezdaši mogu da odahnu - povreda nije ozbiljna

Košarkaška reprezentacija Brazila trijumfovala je u finalu kvalifikacionog turnira u Rigi, obezbedivši sebi mesto na Olimpijskim igrama u Parizu.

U velikom finalu, četa selektora Aleksandra Aca Petrovića je ostvarila ubedljivu pobedu nad domaćinom Letonijom rezultatom 94:69, čime je izborila plasman na najveće sportsko planetarno takmičenje.

Međutim, Zvezdin košarkaš, Jago dos Santos, nažalost je završio meč sa samo tri postignuta poena pre nego što je morao napustiti teren zbog povrede.

I nije nimalo bilo prijatno delijama, kao ni njegovim saigračima na terenu. Sama scena gde u suzama na rukama Brazilaca napušta teren nije izgledala naivno, međutim, nakon što je ponovo "štrecnuo" crveno-bele, stižu informacije da njegova povreda nije ozbiljnije prirode, prema navodima "Meridian sporta". Iako je u prvi mah izgledalo da je ozbiljno, ispostavilo se da nije. Pošto nije bilo vremena za opširne analize, lekarskom timu reprezentacije Brazila je više ličilo na jači grč nego na tešku povredu.

Brazil je dobro izgledao na terenu, pa trener Aco Petrović nije želeo da vraća Jaga u igru i rizikuje bespotrebno pogoršanje.

Tako će omaleni Brazilac koji je odbio unosnu ponudu iz Rusije da bi ostao u Crvenoj zvezdi uskoro biti u punom trenažnom procesu, spreman da da sve od sebe pred delijama u novoj sezoni.

BONUS VIDEO: