NEVIĐENI SKANDAL! Hrvatski reprezentativci SE POTUKLI u Grčkoj posle DEBAKLA! UHVAĆENI KRVAVIH KOLENA (VIDEO)


IZVOR: Republika - 08.07.2024 | 21:15


Bacili senku na celokupan nastup hrvatske košarke.

Foto: www.profimedia.rs
NEVIĐENI SKANDAL! Hrvatski reprezentativci SE POTUKLI u Grčkoj posle DEBAKLA! UHVAĆENI KRVAVIH KOLENA (VIDEO)

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Atini bio je poprište ne samo sportskih nadmetanja, već i neželjenih incidenata. Nakon poraza od domaće selekcije u finalu, hrvatski košarkaši su se našli u središtu skandala nakon što su se pojavile informacije o njihovom učešću u fizičkom sukobu sa Grcima u jednom atinskom klubu.

Društvena mreža X bila je poprište širenja šokantnih informacija o incidentu u kojem su navodno učestvovali hrvatski reprezentativci, među kojima su se pominjali Ivica Zubac i Dario Šarić. Prema tvrdnjama korisnika ove mreže, došlo je do fizičkog sukoba između hrvatskih košarkaša i nepoznatih osoba, koje su ih prethodno provocirale.

Jedna od fotografija koja kruži društvenim mrežama prikazuje Ivicu Zubca kako stoji na ulici, krvavog kolena, što dodatno potvrđuje navode o incidentu. Prema tvrdnjama korisnika, sukob je zaustavljen intervencijom izbacivača pre nego što je eskalirao u ozbiljniju tuču.

Do trenutka nastanka ovog teksta, Hrvatski košarkaški savez nije izdao zvanično saopštenje niti objašnjenje o navodnom incidentu. Javnost i mediji sa nestrpljenjem očekuju reakciju nadležnih institucija kako bi se dobila potpunija slika o tome šta se zaista dogodilo u Atini.

Ovaj skandal dodatno baca senku na nastup hrvatske košarkaške reprezentacije na kvalifikacionom turniru i izaziva kontroverze u javnosti, dok se čeka zvanična potvrda detalja ovog neželjenog događaja.

BONUS VIDEO