POTVRĐEN ODLAZAK IZ HUMSKE! Promocija je već OBAVLJENA!


IZVOR: Republika/B.S. - 16.07.2024 | 13:14


U Partizanu se nije proslavio.

Foto: Starsport
POTVRĐEN ODLAZAK IZ HUMSKE! Promocija je već OBAVLJENA!

Posle najave Adrijana Vojnarovskog početkom meseca, Pi Džej Doužer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Minesote.

Bivši igrač Partizana izrazio je želju da se vrati u NBA ligu i sada je taj san postao stvarnost. Ipak, od njega se mnogo više očekivalo tokom boravka u Obradovićevom timu, pa na neki način nije ispunio očekivanja grobara i uprave kluba.

Amerikanac je već imao iskustvo u Minesotinom razvojnom timu, ali sada će ponovo nastupati na velikoj sceni najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na svetu.

 

 

Detalji ugovora još uvek nisu saopšteni, ali prema ranijim informacijama Adrijana Vojnarovskog, radi se o jednogodišnjoj saradnji.

Nakon povrede koju je doživeo 2021. godine u Denver Nagetsima, karijera Pi Džej Doužera je bila na silaznoj putanji. Međutim, dolazak u Evropu i potpisivanje za Partizan omogućilo mu je da se ponovo vrati u NBA ligu, gde je zadužio dres sa brojem 35, simbolično označavajući novi početak među "vukovima" iz Mineapolisa.

Podsetimo, prošle sezone tokom igranja u Evroligi, Pi Džej Doužer je beležio prosečno 9,2 poena, tri skoka i isto toliko asistencija.

Među crno-bele stigao je iz Sakramento Kingsa, za koje je nastupao u sezoni 2022/2023. Tokom igranja u NBA, branio je boje Oklahome Tandera, Boston Seltiksa i već pomenutih "vukova".

BONUS VIDEO