Nikola Ivanović: Ročesti je pravi gospodin, NIKO MI NE BI ZAMERIO ODLAZAK U ZVEZDU, ILI PARTIZAN!


IZVOR: Republika - 16.04.2018 | 14:38


Košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović rekao je da mu je titulu ABA lige čestitao igrač Crvene zvezde Tejlor Ročesti i dodao da se nada da se navijači “plavih” neće ljutiti ako jednog dana obuče dres nekog od beogradskih klubova.

Foto: Budućnost Voli

Najzaslužniji za veliki trijumf: Ivanović i Gordić

Greška Ročestija i sjajna anticipacija Ivanovića u završnici četvrte utakmice otvorila su Budućnosti vrata pobede. Sjajni plej Budućnosti pogađao je kada je bilo najvažnije i prelomio odlučujući meč u korist svog tima.

- Tejlor me je malo iznenadio u toj situaciji. Više je to bio njegov loš pas, nego moja vrhunska reakcija. Znam ga iz reprezentacije. Vrhunski je igrač i sjajan prijatelj. Čuli smo se i posle meča. Kao pravi gospodin čestitao mi je titulu i rekao da uživam u uspehu - rekao je Ivanović za Mozzartsport.

Sjajni organizator igre istakao je da ne bi imao ništa protiv da jednog dana obuče dres jednog kluba iz Beograda.

- Partizan i Zvezda su klubovi u kojima je lepo igrati. A verujem da mi u Budućnosti niko ne bi zamerio ako bi jednog dana otišao.

Ipak u ovom trenutku blizu je ostanka u klubu.

- Imam ugovor do kraja sledeće sezone. Ne znam kakve su Džiletove ideje, ali postoje ozbiljne šanse da ostanem u klubu - rekao je Ivanović.