JOKIĆ KAO NIKADA PRE PONIZIO EMBIDA! Svi mu se smeju zbog OVOG poteza! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 17.07.2024 | 18:38


Sjajan potez prve zvezde srpske selekcije.

Foto: www.profimedia.rs
JOKIĆ KAO NIKADA PRE PONIZIO EMBIDA! Svi mu se smeju zbog OVOG poteza! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Sjedinjenih Američkim Državama u Abu Dabiju, u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste duel između prošlogodišnjeg MVP, Džoela Embida, i ovogodišnjeg, Nikole Jokića. Mnogi su već unapred najavljivali ovaj susret kao sudar dva giganta košarke, a sam početak meča doneo je jedan vrlo zanimljiv momenat.

Naime, tokom duela došlo je do nešto što će se dugo prepričavati - Jokićev dribling je zadao takav potez Embidu da je ovaj završio "ljušturkom" na parketu. Ovaj potez je izazvao oduševljenje navijača i pokazao svu raskoš veštine koju najbolji igrač Denvera poseduje.

Ova prijateljska utakmica između Srbije i SAD-a samo je uvertira u ono što nas očekuje na Olimpijskim igrama. U prvom kolu grupne faze, "orlovi" će se ponovo suočiti sa Amerikancima, a očekuje se izuzetno uzbudljiv meč.

Inače, Jokić i Embid su imali kratak susret pre utakmice, u kome su razmenili utiske i bili nasmejani. Međutim, posle ovoga što je Somborac uradio Kameruncu, čisto sumnjamo da je Džoelu do smejanja.

Pešićevim izabranicima je duel sa Amerikancima četvrti u pripremnom periodu, pobedili su dva puta Holandiju, jednom Francusku i doživeli poraz u Abu Dabiju od reprezentacije Australije.

Do odlaska na Olimpijske igre u Pariz, čekaju ih još utakmice protiv Japana i Grčke u Beogradskoj areni.

BONUS VIDEO