JOKIĆ ZAGRMEO KAO NIKAD PRE! Reči Džokera ODZVANJALE na parketu! Evo šta je PORUČIO saigračima! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 17.07.2024 | 19:34


Odličan utisak ostavio je u prvom poluvremenu.

Foto: printscreen/Twitter
JOKIĆ ZAGRMEO KAO NIKAD PRE! Reči Džokera ODZVANJALE na parketu! Evo šta je PORUČIO saigračima! (VIDEO)

Nikola Jokić, trostruki MVP najjače lige na svetu, pokazao je svoje emotivno reagovanje tokom prvog poluvremena utakmice srpske reprezentacije protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Tokom tranzicije u fazu odbrane, Somborac je burno reagovao, uzvikivajući "blok" saigračima nekoliko puta zaredom. Ovo nezadovoljstvo nastalo je zbog situacije u fazi napada, a publika je bila zbunjena povicima prve zvezde Denver Nagetsa.

Srbija je ovo peta pripremna utakmica za Olimpijske igre, dok su Amerikanci u prvom poluvremenu izgledali veoma ubedljivo.

Ovim gestom, Jokić je pokazao svoju emotivnu stranu tokom najvećeg ispita u dosadašnjem toku priprema "orlova" protiv selekcije SAD. Njegovo vikanje "blok" saigračima ukazuje na njegovo nezadovoljstvo situacijom u fazi napada, čime je privukao pažnju kako publike, tako i sportskih analitičara.

Srbija je, podsetimo, od početka priprema za Olimpijske igre u Parizu dva puta u mečevima "zatvorenog tipa" savladala Holandiju, a potom pobedila Francusku u Lionu.

Usledio je put u Abu Dabi i prvi poraz od selekcije Australije, dok je do odlaska na najveće sportsko planetarno takmičenje čekaju okršaji sa Japanom i Grčkom u Beogradskoj areni.

BONUS VIDEO