"ORLOVIMA" ZNATNO OLAKŠAN POSAO! Rival Srbije doživeo veliki UDARAC!


IZVOR: Republika/B.S. - 20.07.2024 | 08:19


Samo nekoliko dana pred start Olimpijskih igara u Parizu.

Foto: Starsport
"ORLOVIMA" ZNATNO OLAKŠAN POSAO! Rival Srbije doživeo veliki UDARAC!

Košarkaška reprezentacija Južnog Sudana suočava se sa izazovima nedelju dana pred početak Olimpijskih igara, jer neće moći da računa na jednog od svojih ključnih igrača - Bol Bola.

Centar je neočekivano odstranjen iz tima zbog "nepotvrđenih ličnih razloga", ostavljajući reprezentaciju oslabljenom uoči nadmetanja u Parizu. Ova vest je izazvala zabrinutost među navijačima, ali i konkurentima, jer je jasno da će odsustvo Bol Bola učiniti Južni Sudan daleko ranjivijim u takmičenju.

Iako zvanični razlozi za odsustvo Bol Bola još uvek nisu potvrđeni, spekulacije i nagađanja su uveliko prisutni. Navijači, novinari i sportski analitičari su ostali u nedoumici zbog nedostatka konkretnih informacija o uzrocima ove neočekivane situacije.

 

 

 

Odsustvo Bol Bola će neminovno uticati na performanse Košarkaške reprezentacije Južnog Sudana, a samim tim i na njihovu poziciju u grupi "C" gde se takmiče sa jakim protivnicima poput Srbije, SAD-a i Portorika. Nedostatak iskusnog centra sigurno će predstavljati izazov za tim i njihovog trenera, posebno u mečevima protiv snažnih ekipa.

Ova neočekivana situacija predstavlja ozbiljan udarac za Košarkašku reprezentaciju Južnog Sudana, ali će se tim verovatno truditi da se prilagodi novonastaloj situaciji i pruži najbolje što može na nadolazećim Olimpijskim igrama.

S druge strane, njegov izostanak samo može da raduje "orlove" i srpskog selektora Svetislava Pešića, budući da će Jokiću i ekipi biti značajno olakšan posao protiv afričke selekcije.

BONUS VIDEO