SVETISLAV PEŠIĆ JE BIVŠI? Kari dobio naslednika usred Olimpijskih igara!


IZVOR: Republika/S. J. - 29.07.2024 | 20:52


Ova slika sve govori.

Foto: Starsport
SVETISLAV PEŠIĆ JE BIVŠI? Kari dobio naslednika usred Olimpijskih igara!

Košarkaška reprezentacija Srbije započela je svoj put na Olimpijadi porazom od moćnog američkog tima. Drim tim je slavio rezultatom 110:84, opravdavajući ulogu prvog favorita turnira. Ipak, poraz od Amerikanaca ne treba da obeshrabri naše Orlove, jer ih očekuju još dve bitne utakmice koje mogu obezbediti plasman u nokaut fazu takmičenja.

Nakon poraza od SAD, Srbiju očekuju utakmice protiv Portorika i Južnog Sudana. Ukoliko naš tim ostvari dve pobede, obezbediće sebi kartu za četvrtfinale, što je glavni cilj u ovom trenutku. Selektor Svetislav Pešić i igrači vredno rade kako bi se pripremili za naredne izazove i ostvarili potrebne pobede.

Najbolji košarkaš NBA lige, trostruki MVP Nikola Jokić, poznat je po svom sjajnom pregledu igre i izuzetnoj košarkaškoj inteligenciji. Međutim, on pokazuje da je više od sjajnog igrača - na snimcima se može videti kako preuzima ulogu trenera i aktivno učestvuje u razrađivanju taktike sa selektorom Pešićem. Njegovo prisustvo na terenu u meču protiv SAD-a je takođe ostavilo traga, s obzirom da je rezultat bio izjednačen (81:81) dok je bio u igri.

 

Nakon teškog starta na Olimpijskim igrama, Srbija se okreće budućim izazovima sa nadom da će ostvariti potrebne pobede i obezbediti plasman u nokaut fazu takmičenja. Uz podršku iskusnog selektora i angažmana igrača poput Nikole Jokića, Orlovi imaju sve šanse da ostvare svoje ciljeve na ovom prestižnom takmičenju.

BONUS VIDEO