OPASNOST ZA VEČITE! Novi evroligaš se BRUTALNO pojačao! Stigao svetski šampion! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 16.08.2024 | 17:52


Pravi se moćan tim.

Foto: Starsport
OPASNOST ZA VEČITE! Novi evroligaš se BRUTALNO pojačao! Stigao svetski šampion! (VIDEO)

Nemački reprezentativac Maodo Lo postao je najnovije pojačanje Košarkaškog kluba Pariz, što predstavlja značajan korak za ovaj francuski tim koji se priprema za svoje debitantsko učešće u Evroligi.

Iskusni bek (31 godina) je prethodno nastupao za renomirane klubove poput Bamberga, Bajerna, Albe i Olimpije iz Milana, čime je stekao dragoceno iskustvo i zavidnu reputaciju u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Maodo Lo je takođe aktuelni šampion sveta sa Nemačkom, koja je trijumfovala na Mundobasketu održanom u Manili prošle godine, savladavši selekciju Srbije u finalnoj utakmici.

Zlatna medalja sa Filipina dodatno naglašava kvalitet i potencijal koji ovaj igrač donosi sa sobom u novi tim, te se očekuje da će biti značajan faktor u ambicijama Pariza u Evroligi.

"Albatrosi" su izrazili zadovoljstvo zbog angažovanja Loa i veruje da će njegove veštine dodatno ojačati timsku igru i doprineti ostvarenju sportskih ciljeva. Sa njegovim dolaskom, Pariz je dobio proverenog igrača sa velikim internacionalnim znanjem, sposobnog da se nosi sa zahtevima najvišeg nivoa takmičenja.

Dolazak u Pariz predstavlja novi izazov u karijeri nemačkog reprezentativca. Nakon uspešnih nastupa u prethodnim klubovima, Lo će imati priliku da pokaže svoje veštine i doprinese izgradnji uspešnog puta Pariza u novom rangu.

Pariz je, podsetimo, osvojo prošle sezone Evrokup, čime je izborio premijerni nastup u evroligaškom društvu od jeseni.

BONUS VIDEO