PLJUŠTE PRIZNANJA ZA JOKIĆA! Čelnici NBA jednim potezom POKAZALI zašto je Srbin najbolji! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 18.08.2024 | 23:50


Samo je njemu to pošlo za rukom.

Foto: printscreen/x.com
PLJUŠTE PRIZNANJA ZA JOKIĆA! Čelnici NBA jednim potezom POKAZALI zašto je Srbin najbolji! (VIDEO)

Nakon sjajne sezone u NBA ligi, srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je privukao pažnju javnosti, ovog puta zbog svojih asistencija.

Naime, čelnici najjače lige na svetu su objavili 50 najatraktivnijih asistencija iz prethodne sezone, a "Džoker" se jedini našao na impresivna tri mesta na ovoj listi.

Veština Somborca u kreiranju prilika za saigrače iz Denver Nagetsa došla je do izražaja kroz ove asistencije, a posebno je zanimljivo što je jednom čak i sam završio akciju poenima.

Ova priznanja su još jedan dokaz koliko je Jokić cenjen u NBA ligi, kako zbog svoje igre tako i zbog svoje sposobnosti da učini svoje saigrače boljima.

Iako je Jokić dobio priznanje za svoje asistencije, nije zaobiđen ni određenim kontroverzama. Nažalost, kao i mnogi drugi vrhunski sportisti, Jokić nije imun na kritike. Nedavno je došlo do negativnih komentara upućenih na njegov račun, nazvavši ga "istim kao najveća kukavica u svetu sporta". Ovakve kritike, međutim, nisu uspele da umanje Jokićev uticaj i doprinos Denver Nagetsima, a mnogi fanovi i stručnjaci su se javno distancirali od ovakvih tvrdnji.

Nikola Jokić, rođen u Somboru, postao je globalna sportska ikona, inspirišući ljude širom sveta svojom nekonvencionalnom igrom i skromnim pristupom. Njegova popularnost raste iz dana u dan, a njegove asistencije su samo jedan od mnogobrojnih primera njegove izuzetne košarkaške inteligencije i veštine.

BONUS VIDEO