BOGDAN NAPRAVIO ŠOU NA DRAGIĆEVOM OPROŠTAJU! Kapiten Srbije ostao bez 22.000 evra! "Uzeo mi je zlato, a ja ću njemu DRES" (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 24.08.2024 | 08:21


Srpski košarkaš napravio spektakl na svečanosti.

Foto: printscreen/Instagram
BOGDAN NAPRAVIO ŠOU NA DRAGIĆEVOM OPROŠTAJU! Kapiten Srbije ostao bez 22.000 evra! "Uzeo mi je zlato, a ja ću njemu DRES" (VIDEO)

Na oproštajnoj utakmici Gorana Dragića održana je humanitarna aukcija, koja je privukla pažnju javnosti i sportskih entuzijasta.

U centru pažnje na aukciji bio je potpisani dres legendarnog slovenačkog asa sa oproštajne utakmice, a interesovanje za ovaj jedinstveni sportski suvenir bilo je izuzetno veliko.

Goran Dragić je ponudio 20 000 evra za dres, ali iznenađenje je usledilo kada se u aukciju uključio i Bogdan Bogdanović. Sa ponudom od 22 000 evra, kapiten srpske reprezentacije je uspeo da osvoji dres i time pokazao veliku gestu podrške i solidarnosti prema svom kolegi i prijatelju. Njegova gesta je izazvala oduševljenje prisutnih, a samim tim i podstakla još veću dinamiku aukcije.

Nakon što je osvojio Dragićev dres, Bogdan Bogdanović se obratio prisutnima sa nekoliko emotivnih reči.

- Dobro veče svima, Gogi mi je uzeo zlatnu medalju u Turskoj 2017. godine, tako da mu ja sada uzimam dres. Hvala - rekao je Bogdanović, izazivajući smeh i simpatije kod prisutnih.

Njegova duhovita izjava pokazala je prisustvo prijateljskog rivalstva i dubokog poštovanja između ove dvojice vrhunskih sportista.

Ova humanitarna aukcija i gest asa Atlante predstavljaju primer sportskog duha, velikodušnosti i podrške unutar sportske zajednice. Takvi trenuci pokazuju da sport nije samo takmičenje, već i izvor inspiracije i pozitivnih vrednosti koje promovišu solidarnost i zajedništvo.

BONUS VIDEO