NIJE ZNAO SA KIM IMA POSLA! Navijač BEZ RAZLOGA napao Danilovićevu ćerku, a ona ga KULTURNO SPUSTILA (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 25.08.2024 | 11:44


Treba nekad prvo razmisliti, pa tek onda napisati...

Foto: Starsport
NIJE ZNAO SA KIM IMA POSLA! Navijač BEZ RAZLOGA napao Danilovićevu ćerku, a ona ga KULTURNO SPUSTILA (FOTO)

Jučerašnji oproštajni meč Gorana Dragića u Ljubljani okupio je brojne poznate zvanice, među kojima se našao i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović. On je sa svojom porodicom prisustvovao ovom emotivnom događaju, a jedan neobičan trenutak zabeležen je kada je pokušao da zauzme svoje rezervisano mesto pored terena, ali je tamo već zatekao jednu žensku osobu. Kasnije se ispostavilo da je reč o njegovoj ćerki Sonji Danilović, mladoj odbojkašici.

Dok su Danilovići udobno sedeli na tribinama i pratili meč, na društvenim mrežama se dogodio nezgodan incident. Javio se jedan navijač koji je, na objavi koja prikazuje taj razgovor između oca i ćerke, napisao uvredljiv komentar, ne shvatajući ko su zapravo osobe na slici. Njegov komentar izazvao je burnu reakciju javnosti, ali i brz odgovor od same Sonje Danilović, koja je otkrila svoj identitet i naterala korisnika da shvati svoju grešku.

 

Foto: Instagram / AdmiralBet / Printscreen

Komentar i odgovor Sonje Danilović

- Ova glupača verovatno ni ne zna ko je Danilović pa mu objašnjava kako je ona tu sela i je*iga - napisao je korisnik.

Sonja Danilović je elegantno reagovala na neprimeren komentar napisavši: "Ja sam mu ćerka", uz srećan emotikon koji pušta suzicu.

Ovaj incident još jednom je pokazao koliko je važno pažljivo birati reči i razmisliti pre nego što se javno izrazi neko mišljenje. Još jedan primer kako se informacije brzo šire putem interneta, ali i kako jedan trenutak nepažnje može imati dalekosežne posledice.

BONUS VIDEO