MISLIO SAM DA ĆEMO DA UZGUBIMO! Buker jurio Avramovića nakon meča, zvezda NBA priznala da su Srbi bili bolji od Amera


IZVOR: Republika - 26.08.2024 | 12:49


Srbija je odigrala nezaboravan meč sa SAD-om, vodeći do dva minuta pred kraj utakmice.

Foto: Profimedia
MISLIO SAM DA ĆEMO DA UZGUBIMO! Buker jurio Avramovića nakon meča, zvezda NBA priznala da su Srbi bili bolji od Amera

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, pružajući sjajne partije tokom celog turnira. Iako su izgubili u polufinalu od moćnog drim tima, "orlovi" su se izdvojili po izvanrednim performansama na terenu.

Srbija je odigrala nezaboravan meč sa SAD-om, vodeći do dva minuta pred kraj utakmice. Iako su na kraju poraženi, njihova hrabra igra ostavila je snažan utisak na publiku i protivnike, pokazujući da se srpska košarka može nositi sa najboljima na svetu.

Jedan od ključnih igrača tokom turnira bio je Aleksa Avramović, koji je pružio odlične partije na parketu. Njegova upornost i borbenost privukle su pažnju i pohvale, uključujući i reakciju poznatog NBA igrača Devina Bukera, koji je istakao Avramovićevu izuzetnu igru i hrabrost.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

 

- Mislio sam da ćemo da izgubimo, mislio sam da ćemo da izgubimo, vi drka*ije! Ti uporni drka*ijo, ukrao si mi skoro svaku loptu - rekao je Buker Aleksi, koji mu je čestitao. 


Nakon sjajnog nastupa na Olimpijskim igrama, menadžer Miško Ražnatović je otkrio javnosti novi klub u koji će preći Aleksa Avramović, pružajući navijačima i ljubiteljima košarke uvid u dalji razvoj karijere ovog talentovanog srpskog reprezentativca.

Nakon meča, Devin Buker je istakao svoje poštovanje prema Aleksu Avramoviću, čestitajući mu na izvanrednoj igri i hrabrosti koju je pokazao na terenu. Njegove reči su dodatno istakle značaj Avramovićeve uloge na turniru.

BONUS VIDEO: