NEDOVIĆ PRAVI VELIKE PROMENE! Hoće li ovo doneti sreću Zvezdi?


IZVOR: Republika - 07.09.2024 | 15:43


Ovaj simboličan gest izazvao je pažnju javnosti i navijača.

Foto: Starsport
NEDOVIĆ PRAVI VELIKE PROMENE! Hoće li ovo doneti sreću Zvezdi?

Košarkaški klub Crvena zvezda je zvanično predstavio svoj tim za narednu sezonu, a tom prilikom su se igrači crveno-belih družili sa novinarima. Osvajač AdmiralBet ABA lige i "duple krune" u Srbiji, pojačao je svoj sastav, a na Malom Kalemegdanu se i dalje nadaju da će Filip Petrušev biti na raspolaganju treneru Janisu Sferopulosu.

Jedna od glavnih tema bio je miljenik navijača i Zvezdino dete, Nemanja Nedović, koji u novu sezonu ulazi sa nekoliko promena na dresu. Iskusni bek je odlučio da umesto dosadašnjeg broja "26", nosi "36", u čast svojoj ćerki koja je rođena 3. juna. Osim toga, Nedović će ove sezone imati prezime umesto imena na dresu, iako za ovu promenu ne postoji neki poseban razlog.

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

 


Ovaj simboličan gest izazvao je pažnju javnosti i navijača, te se s nestrpljenjem očekuje da li će ove promene doneti sreću Nedoviću i pomoći timu da se plasira u željeni TOP 8 Evrolige.

I pored brojnih promena, jedno od pitanja koje je bilo prisutno na predstavljanju tima bilo je i da li će Filip Petrušev biti deo tima za narednu sezonu. Ova tema je i dalje otvorena, a navijači se nadaju da će se mladi košarkaš pridružiti ekipi na terenu.

Ostaje da se vidi kako će ove simbolične promene uticati na Nedovićevu igru i ambicije Crvene zvezde u prestižnom evropskom takmičenju. Sa pojačanim sastavom i promenama u timu, navijači s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone i nadaju se uspehu u Evroligi. Svi zajedno sa nestrpljenjem iščekuju početak takmičenja i veruju u uspeh tima pod vođstvom trenera Sferopulosa.

BONUS VIDEO: