OD SVIH VELIKANA NJEGA SAM ZABORAVIO! Aco Petrović priznao da je napravio OGROMNU grešku!


IZVOR: Republika/S. J. - 07.09.2024 | 20:20


Draženov brat se izvinio legendarnom košarkašu!

Foto: Profimedia
OD SVIH VELIKANA NJEGA SAM ZABORAVIO! Aco Petrović priznao da je napravio OGROMNU grešku!

U četvrtak je u Zagrebu održana veličanstvena košarkaška utakmica posvećena legendarnom Draženu Petroviću, a tribine su bile ispunjene brojnim sadašnjim i bivšim velikanima svetskog košarkaškog sporta. Međutim, jedno ime je nedostajalo - Dejan Bodiroga. Nakon meča, Aco Petrović je javno uputio izvinjenje Bodirogi, što je privuklo pažnju javnosti.

- Da mogu vratiti film i uzeti ponovo mikrofon u ruke, dodao bih dve rečenice. Spomenuo Draženove trenere koji više nisu s nama, a bili su važni za Draženovu karijeru: Novosel, Ćosić, Ivković, Skansi, Fič i Dejli. I zaboravih među velikanima spomenuti Bodirogu! Ogromna greška - poručio je Petrović.

 

 

Glavni događaj večeri bio je duel između reprezentacije Hrvatske i tima stranaca, koji je sa klupe predvodio legendarni Željko Obradović. Svoj doprinos su dali sjajni bivši i sadašnji košarkaši, kako na terenu, tako i van njega.

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

Nedostatak Dejana Bodiroge nije prošao neprimećeno, a posebno je zanimljivo to što ga Aco Petrović nije spomenuo tokom svog govora. Ova situacija izazvala je različite reakcije, a sam Petrović je kasnije javno izrazio žaljenje zbog ovog propusta i uputio izvinjenje legendi srpske košarke.

Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko je Dražen Petrović ostavio traga u svetu košarke, okupivši veliki broj poštovaoca i aktera ovog sporta, ali je istovremeno podsetio i na važnost poštovanja prema svim legendama i velikanima košarke, kao što je i sam Bodiroga.

BONUS VIDEO