NIKADA GA NEĆE ZABORAVITI: Vest koja je iznenadila sve u Denveru - Jokić nije mogao da sakrije emocije!


IZVOR: Vladimir Vorih - 19.09.2024 | 08:59


On je prvi "dočekao" srpskog košarkaša u Americi.

Foto: Twitter.com/printscreen/CJ Fogler account may or may not be notable
NIKADA GA NEĆE ZABORAVITI: Vest koja je iznenadila sve u Denveru - Jokić nije mogao da sakrije emocije!

Najbolji srpski košarkaš u ovom momentu Nikola Jokić, odavno je postao zvezda ne samo njegovog kluba Denvr Nagetsa, već i kompletne NBA lige.

Iako je te 2014. godine draftovan kao 41. pik Jokić je uspeo da izgradi impresivnu karijeru u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu o čemu govore svi klupski, ali i lični trofeji, kao i rekordi koje je oborio, čime se svrstao u red najboljih igrača koji su nastupali u istoriji NBA lige.

Vest o izboru Nikole Jokića kao 41. pika na draftu preneo je čuveni insajder Adrijan Vojnarovski. On je nedavno saopštio da više neće raditi kao novinar, što je izazvalo iznenađenje među ljubiteljima košarke. Jokićev transfer i Vojnarovskijeva uloga u prenošenju vesti su i danas tema interesovanja javnosti.

Denver Nagetsi su iskoristili priliku da čestitaju Adrijanu Vojnarovskom na sjajnoj novinarskoj karijeri i da podsete javnost na trenutak kada je Jokić stigao u njihovu franšizu. Na društvenim mrežama su podelili fotografiju vesti koju je Vojnarovski preneo o dolasku Jokića, ističući značaj njegovih pouzdanih informacija za klub i ljubitelje košarke.

 

 

Jokićev put od 41. pika na draftu do statusa zvezde u NBA ligi svakako je impresivan, ali istovremeno vest da novinar Adrijan Vojnarovski više neće da se bavi poslom u kojem mu nije bilo ravnog rastužuje Denverove pristalice, ali i sve ljubitelje košarke koji su pratili njegovu izuzetnu karijeru. Njegove vesti uvek su bile pouzdane i blagovremene i već sada je potpuno jasno da više ništa neće biti isto.

Vest da Vojnarovski napušta novinarsku scenu svakako je rastužila i samog Nikolu Jokića kojem je upravo on "trasirao put" ka NBA zvezdama.

 

BONUS VIDEO: