POSLEDNJE ŠTELOVANJE PARTIZANA: Obradović testira ekipu DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 20.09.2024 | 09:36


Crno-beli igraju poslednje provere u Atini.

Foto: Starsport
POSLEDNJE ŠTELOVANJE PARTIZANA: Obradović testira ekipu DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

Košarkaši Partizana privode kraju pripreme za novu sezonu. Izabranici Željka Obradovića nalaze se u Atini gde će učestvovati na turniru "Pavlos Janakopulos". Prvi meč igraće protiv turskog Efesa danas od 14 časova i taj meč biće zatvoren za javnost.

Dan kasnije na drevnom stadionu od 21 čas sledi meč protiv domaćina Panatinaikosa. Na tim utakmicama Žoc je bez petorice jer su u Beogradu ostali Vanja Marinković, Mitar Bošnjaković, Ajzea Majk, Arijan Lakić i Aleksa Dimitrijević.

Podsetimo, Partizan je do sada na pripremama odigrao četiri zvanična meča i ostvario tri pobede. Dve na turniru u Italiji gde je prvo posle produžetka dobio Tortonu posle produžetka (96:94), pa je u finalu bio bolji od domaćina ekipe Trapanija (89:61).

Foto: KK Partizan

 

Potom je usledio turnir u Beogradu gde je tim Željka Obradovića prvo ubedljivo pobedio AEK (93:60), pa je potom posle dramatične završnice savladao Pariz (83:82) i tada je koš za pobedu postigao Brendon Dejvis.

Prvi meč u novoj sezoni Partizan će odigrati u AdmiralBet ABA ligi i to protiv Borca iz Čačka 25. septembra u 19 časova i ulaz u beogradsku Arenu biće besplatan.

U međuvremenu Partizan je objavio završetak prodaje sezonskih ulaznica za sezonu 2024/25. Nakon faza 1 i 2, klub je doneo odluku da u skladu sa ostvarenim rezultatima prodaje ne uđe u fazu 3, već da slobodna mesta ostavi dostupnim kroz prodaju dnevnih ulaznica. Svi kupci koji se trenutno nalaze u procesu realizacije svoje kupovine, moći će da je završe bez ikakvih problema.

BONUS VIDEO