JOKIĆ NE ZNA ŠTA GA ČEKA! Denver Nagetsi rešili da mu vrate za sve! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.09.2024 | 09:04


Sve je zaslužio.

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
JOKIĆ NE ZNA ŠTA GA ČEKA! Denver Nagetsi rešili da mu vrate za sve! (VIDEO)

Najbolji košarkaš planete, Nikola Jokić, dobio je posebnu čast jer će njegov lik krasiti spoljašnost "Bol arene" u Denveru, gde svoje mečeve igraju Nagetsi, ali i NHL tim Kolorado Avalanš. Denver je imao neverovatnu čast da u prošloj sezoni ima dva MVP-ja u najpopularnijim sportovima u Americi - košarkaša i hokejaša. Jokić je dominantno osvojio MVP titulu, treću u četiri godine, a isto je pošlo za rukom i Nejtanu Makinonu, koji igra za Kolorado Avalanš u NHL-u.

Zbog izvanrednih dostignuća Nikole Jokića i Nejtana Makinona, Nagetsi i Avalanši su zajedničkim snagama odlučili da im se oduže na poseban način, tako što su njihovi ogromni posteri nalepljeni na spoljašnost Arene.

- Grad dva MVP-ja - stoji u poruci koja je istaknuta uz likove Nikole Jokića i Nejtana Makinona, kanadskog hokejaša. Ovo je zaista impresivan podatak koji svedoči o izuzetnom sportskom uspehu ovih dvojice sportista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Podsetimo, Jokić je prošle sezone prosečno beležio 26,4 poena uz 12,4 skoka i 9 asistencija. Zanimljivo je da je Makinon isto godište kao Jokić, a prošle sezone je ubedljivo slavio u glasanju za MVP-ja NHL-a ispred Nikita Kučerova i Konora Mekdejvida. Prošle sezone je postigao 51 gol uz 89 asistencija na 82 utakmice, čime je postavio rekord franšize, a imao je i seriju od 35 utakmica zaredom na kojoj je upisao ili gol ili asistenciju, što je najduža serija u istoriji NHL-a.

Nema sumnje, Denver može da bude ponosan na Jokića i Makinona, koji pronose slavu Denvera kada je sport u pitanju. Odužio im se sjajnim gestom, koji će nema sumnje, oduševiti Nikolu Jokića kad bude došao "na posao". Za sada samo bilbord i ogroman lik na Areni, a možda jednog dana čak i arenu nazovu po njemu, jer je za Denver učinio kao nijedan sportista pre. Ovo je zaista lep gest koji pokazuje koliko se Denver divi i ceni svoje sportske zvezde.

BONUS VIDEO