GLAVOBOLJA ZA SFEROPULOSA VEĆ NA STARTU: Zvezda bez tri igrača na Dubai


IZVOR: Republika/ O.J. - 21.09.2024 | 17:10


Povreda ili odluka trenera?

Foto: Starsport
GLAVOBOLJA ZA SFEROPULOSA VEĆ NA STARTU: Zvezda bez tri igrača na Dubai

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u petak u Dubai, gde ih sutra očekuje zvaničan start nove sezone. Utakmica koju crveno beli igraju protiv novog kluba u AdmiralBet ABA ligi na programu je u nedelju od 17 sati u dvorani „Koka Kola" arena u Dubaiju.

Crveno beli su se opredelili na to da odigraju pripremni turnir u Rusiji, što se ispostavilo dobrom odlukom, pošto je trener Janis Sferopulos mogao da, protiv kvalitetnih protivnika, otprilike dobije uvid u mogućnosti pre svega novih, ali i starih igrača. Još nije poznato da li je vođen time, ili zbog problema sa povredama odlučio koji će igrači otputovati u Emirate, ali tamo neće biti tri imena koja smo imali prilike da gledamo na VTB kupu.

Foto: KK Crvena zvezda

Plavšić na VTB kupu

Naime, kako piše "Meridian sport", u Beogradu su ostali Andrej Kostić, Dalibor Ilić, ali i novajlija Majk Daum. Sa druge strane, igrači koji su bili odsutni sa pripremnog turnira - Rokas Gedraitis, Miloš Teodosić, Nemanja Nedović i Džoel Bolomboj, biće na raspolaganju Grku za sutrašnji meč.

To će, dakle, značiti da ćemo sutra u "Koka Kola" Areni gledati sledećih 13 košarkaša u sastavu srpskog šampiona: Jago dos Santos, Miloš Teodosić, Kodi Miler Mekintajer, Ajzea Kenan, Branko Lazić, Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić, Rokas Gedraitis. Nikola Kalinić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Uroš Plavšić, Džoel Bolomboj.

BONUS VIDEO