LESOR IZAŠAO NA TEREN, CEO STADION POLUDEO! Kakva atmosfera pred meč Partizan - PAO (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 21.09.2024 | 20:55


Spektakl u Atini

Foto: Instagram/euroleague/printscreen
LESOR IZAŠAO NA TEREN, CEO STADION POLUDEO! Kakva atmosfera pred meč Partizan - PAO (VIDEO)

Košarkaši Partizana se pripremaju za novi izazov na turniru "Pavlos Janakopulos", gde će odmeriti snage sa ekipom Panatinaikosa. Nakon uzbudljivog meča sa istanbulskim Efesom, gde su poraženi rezultatom 81:80, crno-beli žele da se vrate na pobednički put.

I pored činjenice da je jučerašnjom utakmicom između Cibone i Zadra (69:87) startovala nova sezona u okviru AdmiralBet ABA lige, košarkaši regionalnog vicešampiona i dalje se nalaze u pripremnom periodu, a poslednji kontrolni meč očekuje ih danas.

I to neće biti bilo kakav duel. Željko Obradović se vraća na mesto gde ga gledaju kao Boga, sa ekipom gde takođe ima isti status i igraće u fudbalskoj atmosferi pred 35000 ljudi.

Ali, osim njega, oči na prepunom stadionu Kalimarmaro biće usmerene i u još neke "glave" koje su branile boje i jednih i drugih, kao što je Matijas Lesor. Francuz je po izlasku na teren bio u neverici zbog prizora koji je video oko sebe. Dobio je ogromne ovacije od domaćih navijača i samo je ponavljao: "Ludilo, ovo je ludo". I zaista, nema šta, svojevrsni spektakl u Atini.

Meč između Partizana i Panatinaikosa zakazan je za 21 čas. Svi ljubitelji košarke moći će da prate ovaj susret u direktnom prenosu na kanalu Sport klub 1, gde će imati priliku da uživaju u vrhunskoj košarci i takmičenju između dva velika evropska kluba.

BONUS VIDEO