PARTIZANOV IGRAČ SE PROPISNO OBRUKAO: Željko Obradović pobesneo, gleda i ne veruje (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 22.09.2024 | 08:13


Šta uradi, čoveče?

Foto: Starsport
PARTIZANOV IGRAČ SE PROPISNO OBRUKAO: Željko Obradović pobesneo, gleda i ne veruje (VIDEO)

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos 75:64 za kraj turnira "Pavlos Janakopulos" pred prepunim tribinama na otvorenom nebu.

Nakon što su oba tima doživela poraz (od Anadolu Efesa, odnosno Makabija), bilo je za očekivati da ćemo gledati izuzetan meč gde će se obe ekipe truditi da upišu pobedu.

Ipak, Partizan je prikazao malo, a PAO još manje. Crno-beli su odmah na startu napravili seriju 6-0, a domaćin je do prvih poena došao tek posle više od četiri minuta igre. Užasno su se mučili "zeleni" da dođu do poena iz igre. Bacali su nekontrolisane pasove, ispaljivali nerazumljive "cigle", jednostavno nisu izgledali kao tim na terenu. Nisu ni crno-beli blistali, ali su ipak odigrali daleko bolje od Panate.

A da još nisu dovoljno uigrani govori i ovaj potez novajlije Sterlinga Brauna. Posle ukradene lopte, Amerikanac je trčao u kontri sam kao duh i, umesto da samo položi loptu na tablu, čini se kao da je krenuo na kucanje, pa se ipak predomislio, što je rezultiralo promašenim zicerom. Lopta je izašla iz obruča, pa je i Dejvisu ispala iz ruku nakon čega su igrači PAO konačno uspeli da prekinu napad. Sve to je Željko Obradović gledao sa klupe besan kao ris.

Podsetimo, trener Partizana nije bio zadovoljan posle meča iako je pobeđen prvak Evrope.

Novi tim, ok... Bilo je mnogo loših stvari večeras, ali počinjemo već naredne nedelje našu ligu i potrebno je da se spremimo za novi evroligaški meč gde verujem da će biti mnogo kvaliteta - rekao je Žoc.

BONUS VIDEO