SAN JE POSTAO JAVA! Golemac srećan nakon pobede nad Zvezdom!


IZVOR: Republika/S. J. - 22.09.2024 | 20:14


Imali smo i sreće u samoj završnici, ali smatram da je smo je zaslužili, jer smo bili hrabri - ističe Golemac

Foto: Starsport
SAN JE POSTAO JAVA! Golemac srećan nakon pobede nad Zvezdom!

Košarkaši Dubija napravili su senzaciju pobedivši Crvenu zvezdu rezultatom 86:84 u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige. Trener tima iz Emirata, Jurica Golemac, naglasio je da je ekipa pokazala izuzetan karakter i hrabrost protiv aktuelnog šampiona. Istakao je da su imali sreće u završnici, ali da smatraju da su je zaslužili zbog hrabre igre i vere u sopstvene mogućnosti. 

- San je postao java. Čestitam igračima, hvala navijačima koji su bili uz nas od početka do kraja utakmice. Imali smo uspona i padova, ali igrali smo protiv Zvezde, tako da je realno bilo za očekivati da na našu sjajnu igru na startu usledi odgovor - rekao je Golemac i dodao:

Foto: Starsport

Napravio čudo i pobedio Zvezdu: Jurica Golemac

- Ekipa je pokazala karakter. Nije klonula duhom ni kada je izgubila ogromnu prednost u prvom poluvremenu. Imali smo i sreće u samoj završnici, ali smatram da je smo je zaslužili, jer smo bili hrabri, jer smo verovali da možemo da oborimo na pleća aktuelnog šampiona. Uspeli smo u tome, ali ovo je tek početak sezone. Moramo da ostanemo mirni, da nastavimo da radimo. Verujem da možemo i više i bolje - ističe Jurica Golemac.

U drugom kolu ABA lige, Crvena Zvezda će se suočiti sa ekipom Mornara iz Bara na svom terenu, dok će ekipa Dubaija gostovati ekipi Cibone. Ova neočekivana pobeda nad Crvenom Zvezdom sigurno će ostaviti dubok utisak u košarkaškom svetu, a ljubitelji ovog sporta sa nestrpljenjem očekuju nastavak takmičenja.

BONUS VIDEO