SAVIĆA NERVIRA JEDNO PRAVILO EVROLIGE: "Ne znamo gde se nalazimo kada je reč o tome!"


IZVOR: Republika - 22.09.2024 | 23:45


Malo vremena imamo za pripreme - naveo je Savić.

Foto: Starsport
SAVIĆA NERVIRA JEDNO PRAVILO EVROLIGE: "Ne znamo gde se nalazimo kada je reč o tome!"

Sportski direktor Partizana, Zoran Savić, izneo je svoje utiske nakon pobede nad Panatinaikosom na turniru Pavlosa Janakopulosa u Atini. Partizan je trijumfovao rezultatom 75:64, pruživši dobar meč uprkos određenim nedostacima na koje je ukazao i Savić.

- Dosta dobra utakmica, ambijent je sigurno bio predivan za igranje. Ti procenti šuta i kod nas i kod njih su bili loši, jer se ne igra često na ovolikom terenu i stadionu, teško je održati koncentraciju i osećaj za šut. Mislim da smo izgubili 18 lopti i promašili smo jako mnogo slobodnih bacanja, ali za pripremne utakmice dobra provera - naveo je Savić.

Foto: Starsport

Zoran Savić

Nakon susreta sa Panatinaikosom, Savić je istakao da jedina briga koju trenutno ima jeste pozicija krilnog centra u timu. Takođe, istakao je da je povreda Ajzee Majka jedini problem koji im trenutno zadaje glavobolju, te da se nadaju njegovom brzom povratku na teren. 

- Malo vremena imamo za pripreme. Evroliga ne daje više od pet sedmica da se priprema, pa mislim da smo u tom periodu napravili dosta. Jedini problem koji imamo je to što je Ajzea Majk povređen, pa ne znamo gde se nalazimo kada je reč o startnoj četvorki. Nadam da će da se vrati narednih dana treninzima, pa ćemo da vidimo kakva je tu situacija. Sve u svemu, zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema - jasan je Zoran Savić.

Partizan će svoju sezonu započeti takmičenjem u ABA ligi, gde će se sastati sa ekipom Borca 25. septembra od 19 časova, a četiri dana kasnije će odigrati meč protiv ekipe Spartaka iz Subotice.

BONUS VIDEO