DIVCA POGODIO ČOLIN HIT PA SE LATIO MIKROFONA! Legendarni košarkaš ZAPALIO atmosferu, a onda su se pridružili i crno-beli - Evo koja pesma ih je bacila u TRANS! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 23.09.2024 | 15:39


I na svadbi se nađu.

Foto: Instagram/Printscreen/ana_divac
DIVCA POGODIO ČOLIN HIT PA SE LATIO MIKROFONA! Legendarni košarkaš ZAPALIO atmosferu, a onda su se pridružili i crno-beli - Evo koja pesma ih je bacila u TRANS! (VIDEO)

Vlade Divac, nekadašnja košarkaška zvezda, nedavno je iznenadio sve prisutne na jednoj svadbi svojim pevačkim umećem. Naime, Divac je zapevao hitove Zdravka Čolića i "darivaću sve što se daruje, sve za ljubav, sve za Partizan" sa svojim prijateljima, što je izazvalo oduševljenje kako njegove supruge Ane, tako i navijača Partizana.

Supruga Vlada Divca, Ana, nije krila oduševljenje kada je njen suprug zapevao na svadbi. Na društvenim mrežama je podelila svoje oduševljenje, pa se našalila.

- Uvek sam se ložila na muzičare - glasio je njen komentar je izazvao osmehe kod mnogih pratilaca, koji su bili oduševljeni ovim neobičnim potezom košarkaške legende.

Divac je takođe odlučio da obraduje navijače Partizana svojim pevanjem. Zajedno sa prijateljima, otpevao je čuveni hit "Crne kose" i pokazao svoju strast i podršku prema omiljenom klubu. Njegovo učešće u ovom neobičnom, ali simpatičnom događaju, izazvalo je reakcije kako prisutnih na svadbi, tako i ljubitelja sporta širom regiona.

- I na svadbi se nađu - usledio je drugi komentar njegove supruge Ane.

Vlade Divac je još jednom pokazao svoju raznolikost i šarm, oduševivši sve svojim neočekivanim pevačkim nastupom na svadbi. Njegova spontanost i simpatičan gest su izazvali pozitivne reakcije, a njegova supruga Ana nije krila oduševljenje, deleći radost sa svima na društvenim mrežama. Ovaj događaj će sigurno ostati upamćen kao jedan od neobičnih i simpatičnih trenutaka u životu Vlade Divca, kao i u svetu sporta.

BONUS VIDEO