VREME JE, PARTIZAN PALI MAŠINU: Obradović prvo udara na svoje Čačane


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 24.09.2024 | 15:37


Veliko poštovanje prema ekipi Borca. Nadamo se da će biti lepa atmosfera, poručio je Žoc uoči starta u AdmiralBet ABA ligi.

Foto: Starsport
VREME JE, PARTIZAN PALI MAŠINU: Obradović prvo udara na svoje Čačane

Košarkaši Partizana spremno dočekuju otvaranje sezone u AdmiralBet ABA ligi protiv ekipe Borca iz Čačka. Meč će se održati u sredu u Beogradskoj areni sa početkom u 19 časova. Trener Partizana, legendarni Željko Obradović, izrazio je zadovoljstvo pripremnim periodom, ističući da je sada vreme za ozbiljnije izazove.

- Prva utakmica, to je ono što verovatno igrači najviše čekaju, da krene sezona. Prošli smo pripremni period, odigrali par prijateljskih utakmica i to je to. Veliko poštovanje prema, protivniku, ekipi Borca iz Čačka. Nadamo se da će biti lepa atmosfera - poručio je Obradović.

Žoc će ove sezone imati potpuno novi sastav jer su se promenili svi igrači sem centra Balše Koprivice. Upravo on je takođe govorio pred prvi meč i izrazio poštovanje prema sutrašnjem protivniku. On je istakao da ekipa Borca ima kvalitetan sastav, sa nekoliko novih igrača, ali i povratnika iz prethodnih sezona.

Foto: Starsport

Samo on je starosedelac: Balša Koprivica

- Imaju finu ekipu uz par novih igrača. Neke igrače su čak vratili od prethodnih sezona. Verujem da će biti maksimalno motivisani protiv nas. Prva utakmica sezone, jedva čekamo da igramo pred našim navijačima i nadamo se pobedi - naglasio je Koprivica.

KK Partizan je saopštio da sve sezonske ulaznice važe za ovaj meč, a takođe je omogućen besplatan ulaz bez karata za mesta na Nivou 400. Ulazi u Beogradsku arenu biće otvoreni od 17.30, pružajući priliku navijačima da na vreme zauzmu svoja mesta i budu deo uzbudljivog otvaranja sezone.
 

BONUS VIDEO