PRIČAO SAM SA GUDURIĆEM I BOGDANOVIĆEM! Bobi o prelasku u Fenerbahče!


IZVOR: Republika - 24.09.2024 | 19:59


Pričao je i o svom novom treneru Šarunasu Jasikevičijusu.

Foto: Tanjug/AP
PRIČAO SAM SA GUDURIĆEM I BOGDANOVIĆEM! Bobi o prelasku u Fenerbahče!

Posle osam godina provedenih u NBA ligi, popularni srpski košarkaš Boban Marjanović doneo je odluku koja je iznenadila mnoge - vraća se u Evropu i potpisuje za Fenerbahče. Iako je bio omiljeni saigrač i obožavana ličnost u Americi, ljubav prema košarci i želja za novim izazovom su presudili u njegovoj odluci.

Iako nije igrao previše minuta tokom svoje NBA karijere, Boban Marjanović je postao prava šou biznis zvezda. Njegova impresivna visina od 221cm često je privlačila pažnju, a simpatična priroda i šaljiv karakter su ga učinili omiljenim kako među saigračima, tako i među navijačima.

U razgovoru za klupsku TV Fenerbahčea, Boban je objasnio da je odlučio da se vrati u Evropu zbog ljubavi prema košarci i želje za novim izazovom. Iako je uživao u vremenu provedenom u NBA ligi, osećao je da je došlo vreme za novu fazu u svojoj karijeri.

Foto: Tanjug/AP

Bobi Marijanović o prelasku u Fenerbahče

 

Prvo sam razgovarao sa svojim agentom, a onda sam pričao sa Markom Gudurićem i Bogdanovićem i sada sam ovde, a srećan sam i uzbuđen zbog toga - započeo je Bobi.

Pričao je i o svom novom treneru Šarunasu Jasikevičijusu.

On je bio sjajan igrač, a sjajan je i trener i oduvek ga pratim. Vrlo sam srećan što ću sarađivati sa Šarunasom. Ponekad, igrači i treneri nisu na istoj talasnoj dužini, a važno je da nađu zajednički jezik. Van terena me samo zanima da su deca srećna, pogotovo deca koja vole košarku. Kada sam ja bio mali, vrlo poznati košarkaš je došao na naš kamp i bacio mi kosku. Nisam prao ruke dva dana, nisam mogao da verujem. Zato se i trudim da provedem dosta vremena okružen decom, da budem njihov uzor i da podelim iskustva sa njima - zaključio je Marjanović.

 

BONUS VIDEO: