JOKIĆ OVO NEĆE PREŽIVETI! Evo šta će biti sa njegovim konjima


IZVOR: Republika - 25.09.2024 | 11:07


Posle ovoga, teško će se fokusirati na košarku...

Foto: www.profimedia.rs
JOKIĆ OVO NEĆE PREŽIVETI! Evo šta će biti sa njegovim konjima

Nakon uspešnog leta provedenog u Srbiji, Nikola Jokić se sprema da se vrati obavezama u Sjedinjenim Američkim Državama. Osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Jokić je doneo veliku radost svojoj zemlji, ali sada je vreme da se ponovo posveti košarci.

Tokom leta, Jokić je uživao u uspesima svojih konja na trkalištima širom Srbije, ali sada se fokusira na početak priprema sa Denver Nagetsima, ono što će uslediti sa njegovim ljubimcima, tačnije konjima, Jokiću se neće nikako dopasti. Evo o čemu je zapravo reč. U nedelju će se održati šesti trkački dan na hipodromu u Somboru, ali košarkaš će propustiti ovu manifestaciju, je se mora vratiti za SAD.

Nikola Jokić se nalazi na spisku igrača koji su pozvani na pripreme Nagetsa, zajedno sa Dariom Šarićem i Vlatkom Čančarom. Svi igrači su obavezni da se pojave na medijskom danu koji je zakazan za 26. septembar, a među pozvanima su i Rasel Vestbruk, Majkl Porter junior, Džamal Marej i Eron Gordon.

Denver Nagetsi se pripremaju za novu sezonu uz dodatak Rasela Vestbruka, a cilj im je osvajanje titule. Sa jakim sastavom, Nagetsi će pokušati da ostvare značajan uspeh u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Nakon leta provedenog u Srbiji, Nikola Jokić se vraća obavezama u NBA ligi, spremajući se za početak priprema sa Denver Nagetsima. Sa ambicijama za osvajanje titule, Jokić i njegovi saigrači su fokusirani na predstojeću sezonu.

BONUS VIDEO