NAVIJAČI POLAKU STIŽU U ARENU: Tu je i lepša strana košarke! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 25.09.2024 | 18:22


Navijači sa velikim nestrpljenjem žele da vide izdanje renoviranog Partizana!

Foto: Republika.rs
NAVIJAČI POLAKU STIŽU U ARENU: Tu je i lepša strana košarke! (FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana dočekuju Borac iz Čačka u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige u Beogradskoj areni od 19.00 časova. Puleni trenera Željka Obradovića pružili su sjajne partije tokom pripremnog perioda, tako da su očekivanja navijača od potpuno novog tima crno-belih, velika i shodno navedenom očekuje se da najveća dvorana na Balkanu već na startu nove sezone bude popunjena u velikom broju.

https://youtube.com/shorts/2rlsUoA09hM?si=PJLZ6zrMEyH8JiAF

Navijači polako pristižu u Arenu, a Republika se našla na licu mesta i zabeležila sve to. Tu su i lepe "grobarke" koje su došle da podrže renovirani Partizan i pruže podršku i budu vetar u leđa na prvom meću u sezoni u regionalnoj ligi. Veruje se da će Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta, a to dodatno daje draž ovom susretu.

POGLEDAJ GALERIJU

Jedna od zanimljivih činjenica vezanih za ovaj meč jeste da je Partizan obezbedio besplatan ulaz za sve svoje navijače. Ovo će svakako doprineti atmosferi u hali i pružiti dodatnu podršku igračima u njihovom premijernom nastupu u ABA ligi.

Iako početak sezone za Partizan nije bio sinhronizovan sa ostalim ekipama, ovo će biti prilika da se pokaže snaga i spremnost tima pred domaćom publikom. S nestrpljenjem se očekuje ovaj susret, a navijači već broje minute do početka utakmice. Podsetimo, crno-beli su prošle sezone poraženi od Crvene zvezde i nisu uspeli da osvoje regionalno takmičenje, kao što im je to pošlo za rukom prethodne godine. Ova takmičarska godina biće jako uzbudljiva, a navijači sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak.

BONUS VIDEO