PARTIZAN IZNAD SVEGA: Pogledajte nesvakidašnji potez jedne učiteljice iz Beograda! (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.09.2024 | 18:33


Lep potez.

Foto: Republika.rs
PARTIZAN IZNAD SVEGA: Pogledajte nesvakidašnji potez jedne učiteljice iz Beograda! (FOTO)

Košarkaši Partizana dočekuju Borac iz Čačka u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige u Beogradskoj areni od 19.00 časova. Navijači polako pristižu u Arenu, a Republika se našla na licu mesta i zabeležila sve to. Tu su i lepe "grobarke" koje su došle da podrže renovirani Partizan i pruže podršku i budu vetar u leđa na prvom meću u sezoni u regionalnoj ligi. Veruje se da će Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta, a to dodatno daje draž ovom susretu.

Ono što je zanimljivo, jeste priča dvojice dečaka. Naime njih je učiteljica pustila da izađu ranije sa časova i dođu da podrže svoj omiljeni klub. Oni su nacrtali učiteljicu i tako joj izrazili veliko poštovnje za ovaj divan potez koji njima itekako mnogo znači, a ovo će se sigurno prepričavati.

Foto: Republika.rs

Zahvalni učiteljici što ih je pustila na utakmicu.

Puleni trenera Željka Obradovića pružili su sjajne partije tokom pripremnog perioda, tako da su očekivanja navijača od potpuno novog tima crno-belih, velika i shodno navedenom očekuje se da najveća dvorana na Balkanu već na startu nove sezone bude popunjena u velikom broju.

Jedna od zanimljivih činjenica vezanih za ovaj meč jeste da je Partizan obezbedio besplatan ulaz za sve svoje navijače. Ovo će svakako doprineti atmosferi u hali i pružiti dodatnu podršku igračima u njihovom premijernom nastupu u ABA ligi.

Podsetimo, crno-beli su prošle sezone poraženi od Crvene zvezde i nisu uspeli da osvoje regionalno takmičenje, kao što im je to pošlo za rukom prethodne godine. Ova takmičarska godina biće jako uzbudljiva, a navijači sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak.

BONUS VIDEO