PARTIZAN ODMAH SRUŠIO REKORD: Neverovatno šta se desilo već u prvoj utakici u sezoni


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 26.09.2024 | 09:32


Izuzetno nam ovo mnogo znači, rekao je trener Željko Obradović.

Foto: KK Partizan/X
PARTIZAN ODMAH SRUŠIO REKORD: Neverovatno šta se desilo već u prvoj utakici u sezoni

Košarkaši Partizana ubedljivo su pobedili Borac iz Čačka rezultatom 96:66 u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige. Rapsodiju izabranika Željka Obradovića u Beogradskoj areni ispratilo je, prema informacijama iz kluba i regionalnog takmičenja, 18.302 navijača što je najava još jedne sezone u kojoj će grobari stalno biti uz svoje ljubimce.

Foto: Starsport

Demonstrirali silu: Košarkaši Partizana

Upravo ova poseta grobara je novi rekord AdmiralBet ABA lige kada je u pitanju poseta u prvom kolu ovog takmičenja. Ujedno reč je o šestoj najposećenijoj utakmici u istoriji Jadranske lige. Ovaj podatak nečudi ako se zna da je Partizan rasprodao sve planirane sezonske ulaznice kako bi omogućio onima koji žele povremeno da gledaju klub da mogu da dođu do dnevnih karata. Mada one sinoć nisu bile potrebne jer je Partizan svoje pristalice častio besplatnim ulazom na otvaranjanje nove sezone. Grobari su to iskoristili na pravi način, odazvali su se u velikom broju i dali jaku podršku ekipi Željka Obradovića na premijernom meču nove sezone.

Foto: Starsport

Zahvalan navijačima: Željko Obradović

 

Velika zahvalnost navijačima Partizana koji su u ovolikom broju došli na prvu utakmicu u AdmiralBet ABA ligi. Izuzetno nam ovo mnogo znači. Novi tim, novi igrači, su osetili da igraju u skoro punoj Areni. Bilo je to u izvanrednoj atmosferi i mislim da je bila veoma dobra utakmica. Ekipa Borca je igrala veoma pametno jedan deo meča, ali nisu imali kvalitet koji mi imamo i naravno da je logično za prvu utakmicu da je bilo dosta i dobrih i onih loših situacija. Sve u svemu, čestitam igračima na pobedi. Počeli smo sezonu na dobar način i okrećemo se sledećoj utakmici, u nedelju protiv Spartaka - rekao je osle meča trener Obradović.

BONUS VIDEO