NEVEROVATNO! HRVAT OVO REKAO O JOKIĆU: Evo zbog čega mu je najviše zahvalan!


IZVOR: Republika - 26.09.2024 | 22:56


Jokić je veliki prijatelj.

Foto: Starsport
NEVEROVATNO! HRVAT OVO REKAO O JOKIĆU: Evo zbog čega mu je najviše zahvalan!

Košarkaški klub Denver Nagetsi su predstavili svoj tim za nadolazeću sezonu, a jedno od najznačajnijih pojačanja tima je hrvatski košarkaš Dario Šarić. Na konferenciji za medije uoči 2024/25 NBA sezone, Šarić je istakao da je odlučio da se pridruži timu zbog kvaliteta koji Denver Nagetsi poseduju. 

- Denver je jedan od najboljih timova u proteklih nekoliko godina, osvojili su titulu, imaju prvu petorku koju je teško čuvati. Igraju sjajnu košarku, lopta se kreće, imaju veliku košarkašku inteligenciju, donose dobre odluke, ne samo jedan igrač, već svi. U Golden Stejtu sam igrao sličnu košarku, koju volim i u kojoj uživam. To me je približilo ovoj odluci, kao i igranje sa Jokićem - rekao je Šarić.

Dario Šarić je takođe izrazio svoje divljenje prema srpskom centru Nikoli Jokiću, ističući da jedva čeka da zaigraju zajedno.

Foto: Starsport

Dario Šarić

 

- Neverovatan je, trostruki MVP, biti deo njegovog tima, videti kako utiče na igru, kako gleda na igru, donosi odluku, zahvalan sam zbog toga i veliko mi je zadovoljstvo.

Šarić istiće da se Jokić i on dugo poznaju i da mu je izuzetno drago zbog svega što je postigao.

- Igrali smo jedna protiv drugog i kao mlađi nekoliko puta, videti kako postaje MVP putem koji su prošli svi igrači iz tog područja je neverovatno. Srećan sam zbog njega. Uvek je lepo pričao o Denveru, navijačima, situaciji ovde, kakvu podršku je osećao još otkako je bio ruki, pa sve do MVP dana. Pričamo često, provodili smo vreme zajedno kada samo dolazio ovde sa timovima. Bilo je to sjajno iskustvo i Jokić je veliki prijatelj - Zaključio je Šarić.

BONUS VIDEO: