HRVAT STAVIO JOKIĆA NA POLIGRAF! Postavio mu je NEOČEKIVANO pitanje, a Nikola mu oštro odgovorio! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 08:28


Poligraf je potvrdio da je Jokić zaista tako mislio.

Foto: KSS
HRVAT STAVIO JOKIĆA NA POLIGRAF! Postavio mu je NEOČEKIVANO pitanje, a Nikola mu oštro odgovorio! (VIDEO)

Uzbudljivi trenuci u Denveru, gde su košarkaši Denver Nagetsa odlučili da unesu malo dodatne zabave u svoje treninge. Naime, igrače su stavili na poligraf kako bi proverili istinitost njihovih odgovora na različita pitanja. Jedan od najinteresantnijih momenata bio je kada je Nikola Jokić bio pod "ispitivanjem" Daria Šarića, novog člana tima.

- Da li bi me pustio da jašem tvog konja u trci - glasilo je pitanje Šarića, a onda je usledilo surovo i hladno "ne" od strane Jokića. Poligraf je potvrdio da je Jokić zaista tako mislio, a ova neobična situacija sigurno je izazvala smeh i zabavu među saigračima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

Ova neobična aktivnost sigurno je doprinela atmosferi u timu i pokazala da čak i tokom treninga igrači mogu pronaći načine da se opuste i uživaju.

Nakon ovog neobičnog događaja, sigurno je da je atmosfera među igračima bila vesela i opuštena. Ovakve neformalne aktivnosti mogu značajno doprineti jačanju timskog duha i boljem međusobnom razumevanju igrača.

Osim toga, ovakve situacije često mogu iznedriti i zanimljive anegdote koje će igrači pamtiti i prepričavati u budućnosti, što dodatno gradi zajedništvo u timu.

Zabava i smeh su važni za održavanje pozitivne atmosfere u timu, a Denver Nagetsi su definitivno pokazali da znaju kako da spoje korisno s prijatnim. Ovo je sjajan primer kako tim može da se poveže kroz zajedničke aktivnosti van terena.

BONUS VIDEO: