NE ZOVU GA BEZ VEZE DŽOKER! Jokić napravio ŠOU i nasmejao sve prisutne! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 08:51


Jokićeva nepredvidljiva priroda i maestralni humor su sigurno nešto što će i dalje privlačiti pažnju javnosti.

Foto: www.profimedia.rs
NE ZOVU GA BEZ VEZE DŽOKER! Jokić napravio ŠOU i nasmejao sve prisutne! (VIDEO)

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić, još jednom je pokazao svoju neodoljivu kombinaciju talenta i duhovitosti na konferenciji za medije povodom početka nove NBA sezone.

Uprkos svojoj zavidnoj karijeri i tituli MVP lige, Jokić je zadržao svoju opuštenu prirodu, što je izazvalo smeh i simpatije novinara. Na "media day" okupljanju ekipe Denver Nagetsa, Jokić se našalio na račun rutinskog održavanja događaja.

Ništa se nije promenilo, nemam pojma zašto ovo radimo svake godine. Sve je isto. Naravno, bio sam mlađi kad je bio prvi, tada mi je sve bilo novo. Sada sam tu, bez stresa i nervoze - rekao je Jokić.

Nikola Jokić, najbolji košarkaš planete, stigao je u Sjedinjene Američke Države i priključio se Denver Nagetsima pred početak nove NBA sezone. Osim svojih sportskih veština, Jokić je privukao pažnju svojim novim izgledom, posebno zbog bujne brade koju je pustio tokom leta. Svoj novi izgled je duhovito prokomentarisao.

 

 

- Treba mi više komplimenata, nastavite da me hvalite. To je ono što se promenilo u odnosu na prošlu sezonu. Verovatno ću morati da je obrijem - izjavio je kroz osmeh, izazivajući salve smeha.

Kada su mu rekli da izgleda ozbiljnije sa novim imidžom, Jokić je odgovorio citatom iz kultnog filma "Mračni vitez".

Ja? "Why so serious?" (Zašto si tako ozbiljan?). Nije toliko smešno, zar ne? Možda sam malo ozbiljan, stariji sam, skoro 30. To je moj odgovor - zakljućio je Jokić.

Njegova sposobnost da unese humor i šarm čak i u najozbiljnijim situacijama još jednom je pokazala zašto je obožavan kako od strane novinara, tako i od strane navijača.

Pred početak nove NBA sezone, jasno je da su i novinari i navijači sa nestrpljenjem iščekivali povratak ovog jedinstvenog košarkaša na parket. Jokićeva nepredvidljiva priroda i maestralni humor su sigurno nešto što će i dalje privlačiti pažnju javnosti, kako na terenu, tako i van njega.

BONUS VIDEO: