JOKIĆ OSTAO BEZ BURME! Evo šta je rešio da promeni u novoj sezoni zbog toga! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 09:31


Njegova reakcija sve govori.

Foto: Twitter.com/printscreen/Joel Rush
JOKIĆ OSTAO BEZ BURME! Evo šta je rešio da promeni u novoj sezoni zbog toga! (VIDEO)

Nakon okupljanja Denver Nagetsa, aktuelni MVP NBA lige, Nikola Jokić, je odradio medijske obaveze i tom prilikom podelio nekoliko zanimljivih detalja iz svog života. Jedan od tih detalja je i odluka da verovatno više neće nositi burmu na patici, što je privuklo pažnju javnosti. Naime, Jokić je otkrio da je izgubio već drugu burmu koju mu je supruga dala, te je doneo odluku da sledeće godine neće nositi burmu na patikama.

U svakom trenutku se vidi da je imao "zabavne" momente kod kuće zbog toga i da je odlučio da sledeće godine ne nosi burmu na patikama.

- Zato što sam je izgubio. Izgubio sam drugu burmu koju mi je supruga dala - rekao je Jokić, a onda se zagledao u daljinu i duboko uzdahnuo.

 

 

Međutim, na najnovijem modelu patika  čak ima i poseban džep za burmu, pa se možda i predomisli.

Nikola Jokić je 2020. godine venčao Nataliju Maćešić sa kojom je bio u vezi punih sedam godina. Venčanje je obeleženo u prisustvu rodbine i najbližih prijatelja u Somboru, a njihova veza važi za primer mladima kako treba graditi odnos i negovati ga radi opstanka. Jokić je otkrio da su se upoznali preko zajedničkih drugara i da je Natalija ostala hladna kada joj je prvi put priznao svoja osećanja. Nakon izazova kada je Natalija otišla da studira u Ameriku, njihova ljubav je opstala, a ona i danas prati i bodri Jokića.

BONUS VIDEO: