JOKIĆ ĆE DA SPAVA SA KONJIMA AKO MU SE OVO OPET PONOVI: As Denvera se pojavio u NOVIM patikama, ali nešto fali (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 27.09.2024 | 16:43


Fanovi odlepili za novim "šunjalicama"

Foto: KSS
JOKIĆ ĆE DA SPAVA SA KONJIMA AKO MU SE OVO OPET PONOVI: As Denvera se pojavio u NOVIM patikama, ali nešto fali (FOTO)

Tokom okupljanja Denver Nagetsa pred početak nove sezone, aktuelni MVP NBA lige, Nikola Jokić, je odradio medijske obaveze i tom prilikom podelio nekoliko zanimljivih detalja iz svog života. Jedan od njih je i odluka da verovatno više neće nositi burmu na patici, što je privuklo pažnju javnosti. Naime, srpski as je otkrio da je izgubio već drugu burmu koju mu je supruga dala, te je doneo odluku da sledeće godine neće nositi istu na patikama, po čemu je do sada bio prepoznatljiv.

U svakom trenutku se vidi da je imao "zabavne" momente kod kuće zbog nesmotrenosti koje mu žena Natalija sigurno neće oprostiti, a ni zaboraviti.

Zato što sam je izgubio. Izgubio sam drugu burmu koju mi je supruga dala - rekao je Jokić o razlozima zbog kojih će igrati bez prstena, a onda se zagledao u daljinu i duboko uzdahnuo.

 

 

A onda su se pojavile i fotografije novog modela u kojem će Jokara sijati, samo, ovog puta bez burme. Navijači su u komentarima pisali da je sledeći korak NBA prsten na obući, uz mnogobrojne pozitivne reakcije na nov model. Fanovi su već navikli na raznolike varijacije boja i tematike Jokićevih patika, ali se ovog puta pojavio model koji deluje ozbiljnije i sofisticiranije. Tokom celog dana za medije, Nikola je bio u njima, njihov unikatan, a istovremeno jednostavan dizajn, doprineo je tome da se navijači osećaju oduševljenim. Na jeziku imaju natpis "Tim Džoker", dok se pozadi nalazi Nikolin potpis.

BONUS VIDEO