ĐOKOVIĆ OTKRIO ANEGDOTU O TEODOSIĆU! Miloš OVIME pokazao koliki je čovek


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 18:35


Otkriveni do sada nepoznati detalji

Foto: Starsport
ĐOKOVIĆ OTKRIO ANEGDOTU O TEODOSIĆU! Miloš OVIME pokazao koliki je čovek

Košarkaši Crvene zvezde u subotu od 18 časova igraju meč drugog kola AdmiralBet ABA lige, a protivnik će biti ekipa Mornara. Crveno-beli su u prvom kolu pretrpeli tesan poraz od Dubaija rezulatom 86:84.

Košarkaš Mornara Ilija Đoković istakao je da jedva čeka duel protiv crveno-belih, a onda se dotakao i Miloša Teodosića.

- Teo je fenomenalan igrač, ali isto takav i čovek! Jedan od mojih idola. Ono što radi na parketu je neverovatno, pravi je mađioničar. Takođe, van terena čini gestove koji se ne zaboravljaju, a ovo prilikom bih ispričao i jednu anegdotu koju verujem da mnogi ne znaju - izjavio je Đoković za "Meridian sport", pa nastavio:

Foto: Starsport

Đoković u duelu sa Brankom Lazićem

- Dok sam igrao u Borcu, zarađivao sam jako malo, ne bih otkrio koliko, ali dosta manje nego ostali reprezentativci. Igrali smo za dnevnice od 150 evra koje smo zatim davali fizioterapeutima i ostalom osoblju koje se brinulo o nama. Kada je moj pokojni prijatelj Stevan Jelovac to ispričao Milošu Teodosiću, on je došao do mene i dao mi 800 evra. Rekao je: "Znam kakva je situacija kod vas". Odgovorio sam mu da nije potrebno, međutim on je insistirao. Eto, samo jedna kratka priča o tome kakav je Miloš čovek.

Đoković se zatim osvrnuo i na predstojeći duel.

- Sigurno ću pitati Miloša za neki trik tokom utakmice. On je jedan od najboljih dodavača u evropskoj košarci, a ja bih bio presrećan kada bih posedovao bar 10 odsto njegovog umeća - završio je Đoković.

Podsetimo, košarkaše Crvene zvezde nakon meča protiv Mornara očekuje start sezone u Evroligi, a u prvom kolu će odmeriti snage sa ekipom Pariza na gostujućem terenu. Košarkaši Mornara su u prvom kolu Aba lige ubedljivo poraženi od Budućnosti na domaćem terenu rezultatom 51:98.

BONUS VIDEO