"OBRADOVIĆ NAS RAZDRMAO NA POLUVEMENU!" Džons otkriva detalje spektakla u Subotici!


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 13:53


Crno-beli trijumfalno nastavili pohod ka Aba ligi

Foto: printscreen
"OBRADOVIĆ NAS RAZDRMAO NA POLUVEMENU!" Džons otkriva detalje spektakla u Subotici!

Košarkaši Partizana slavili su nad Spartakom iz Subotice u krcatoj hali "Dudova šuma" posle preokreta rezultatom 89:80. Crno-beli su se dugo mučili, na poluvremenu gubili sa 4 poena razlike, međutim uspeli su da se probude u drugom i na krilima pre svega Isaka Bonge i Karlika Džonsa upišu važan trijumf.

Reprezentativac Južnog Sudana je istakao da se osećao kao na domaćem terenu zbog velikog broja pristalica crno-belih, kao i da su se igrači odlično zabavili.

- Bila je sjajna atmosfera, dobro smo se zabavili. Osećali smo se kao da igramo u našoj hali, zbog navijača. Cenimo ljubav koju nam pružaju naši navijači. Sećam se u pripremnom periodu, kada smo igrali u Italiji i tamo su doputovali. Onda sam pomislio – ovi su stvarno ludi. Naši navijači nas podržavaju svuda, putuju zbog nas. To je sve što možeš da poželiš kao igrač. Sjajna utakmica. Mnogo imamo poštovanja prema Spartaku, igrali su odlično. Drago mi je što smo na kraju iščupali pobedu.

Foto: ABA League jtd/Dragana Stjepanović

Isak Bonga protiv Spartaka

 

On je takođe istakao da su reči Željka Obradovića sa poluvremena bile presudan faktor koji je preokrenuo dešavanja na terenu.

- Morali smo da se probudimo. Nismo bili dovoljno dobri u odbrani u prvom delu i zbog toga treba pohvaliti Spartak. Igrali su pametno, organizovano u napadu. Ali mislim da smo bili uspavani i onda je trener Obradović ušao u svlačionicu i zapalio vatru u svima nama, kako samo on zna. Mislim da nismo ličili na sebe, ali smo bili bolji u drugom poluvremenu i uspeli da slavimo - naglasio je Džons.

Košarkaši crno-belih sezonu nastavljaju gostovanjem Baskoniji u okviru prvog kola Evrolige u četvrtak od 20:30 časova, dok ih u okviru trećeg kola AdmiralBet ABA lige čeka duel protiv hrvatskog predstavnika Cibone.

BONUS VIDEO