CRVENA ZVEZDA OBJAVILA CENE KARATA ZA EVROLIGU: Suma koju ćete dati za spektakl zavisi od protivnika! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 16:56


Biće uzbudljivo.

Foto: Starsport
CRVENA ZVEZDA OBJAVILA CENE KARATA ZA EVROLIGU: Suma koju ćete dati za spektakl zavisi od protivnika! (FOTO)

KK Crvena zvezda zvanično je objavio cene dnevnih karata za predstojeće evroligaške utakmice u sezoni 2024/2025. Kao što je ranije najavljeno, pojedinačne karte biće skuplje u poređenju sa prosekom po utakmici ukoliko se kupi sezonska karta.

Klub je takođe najavio da će cene varirati u zavisnosti od protivnika koji dolazi u Beograd. Sve evroligaške utakmice Crvena zvezda igraće u beogradskoj Areni, a sezonske karte se i dalje mogu kupiti do sredine oktobra.

Podsećamo da Crvena zvezda svoj prvi domaći meč u Evroligi igra protiv španske Baskonije 9. oktobra 2024. godine. Kompletne informacije o cenama sezonskih karata mogu se pronaći na zvaničnom sajtu kluba, dok su cene dnevnih karata dostupne u grafičkom prikazu.

Foto: KK Crvena zvezda

Cena dnevnih karata KK Crvena zvezda za sezonu 2024/25

Prodaja pojedinačnih karata vršiće se na prodajnim mestima Tikets.rs i putem interneta, a klub će uskoro objaviti dodatne informacije o prodaji karata za meč sa Baskonijom. Navijači su pozvani da podrže Crvenu zvezdu u jubilarnoj sezoni u Evroligi.

Očekuje se velika potražnja za ulaznicama, posebno za derbi susrete sa timovima poput Real Madrida, Barselone i Olimpijakosa, te preporučuje navijačima da karte nabave na vreme kako bi osigurali svoje mesto u Areni.

BONUS VIDEO