LOŠA VEST ZA PARTIZAN: Naneli se oglasio, pljušte prozivke na račun crno-belih - Ne piše im se dobro! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 18:46


Ntrpeljivost raste svakim danom.

Foto: Instagram.com/jnunn21
LOŠA VEST ZA PARTIZAN: Naneli se oglasio, pljušte prozivke na račun crno-belih - Ne piše im se dobro! (FOTO)

Bivši košarkaš Partizana, Džejms Naneli, ponovo je privukao pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Naime, Naneli se zahvalio Udruženju igrača Evrolige (ELPA), što je izazvalo brojne spekulacije o pravom razlogu ovog javnog istupa. Kako navodi, poruke su upućene sa zahvalnošću, ali nije jasno da li se odnose na aktuelnu situaciju sa bivšim klubom ili imaju neku drugu pozadinu.

Tokom leta, Naneli je imao javnu prepisku sa čelnicima KK Partizan, a krajem avgusta je čak najavio tužbu protiv kluba. Očigledno je da su odnosi između Nanelija i Partizana zategnuti, a situacija je dodatno komplikovana kada je i Nanelijev agent, Bil Nef, najavio da će ceo slučaj rešavati sudski putem.

- Hvala Bogu na ELPA - napisao je Naneli na svom profilu na "X" mreži.

Sa druge strane, Zoran Savić je dao svoje viđenje situacije, tvrdeći da su sve obaveze prema američkom igraču izvršene. Ovo dodatno baca senku na već napetu situaciju između Nanelija i Partizana.

Nakon što je napustio Partizan, Džejms Naneli još uvek nema klub, a njegova budućnost ostaje neizvesna. Ovo je definitivno jedna od tema koja intrigira kako navijače, tako i ljubitelje košarke širom regiona.

U međuvremenu, Partizan se sprema za meč protiv Baskonije, a iznete kvote ukazuju na to da crno-beli imaju ulogu favorita. Očekuje se da će ovo biti izuzetno uzbudljiv meč koji će dodatno začiniti aktuelna dešavanja u vezi sa bivšim igračem, Džejmsom Nanelijem.

BONUS VIDEO