BOGINJA EVROLIGE SE SKINULA GOLA U TUŠU! Najvrelija novinarka se snimala POTPUNO NAGA (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.10.2024 | 18:25


Sve se nazire iza zamagljenog stakla

Foto: Printscreen/Instagram/Dora Panteli
BOGINJA EVROLIGE SE SKINULA GOLA U TUŠU! Najvrelija novinarka se snimala POTPUNO NAGA (VIDEO)

Dora Panteli je grčka voditeljka, koja se u poslednje vreme specijalizovala za Evroligu, a ne propušta priliku da sa vremena na vreme prosto zapali društvene mreže. To je prelepa Grkinja uradila i sada, ali je ovog puta definitivno otišla mnogo koraka unapred. Naime, na platformi "X", bivšem Tviteru, Dora je postavila snimak na kom se kupa u tuš kabini, ali se vidi mnogo više nego što bi trebalo iza delimično zamagljenog stakla. Sa zadnjicom naslonjenom na kabinu, Pantelijeva u potpuno nagom izdanju seksipilno pušta da voda iz slavine po njoj otiče.

Korisnici društvene mreže bili su u neverici kada su videli novi najvreliji snimak voditeljke, pa su pisali: "Šta kači ova, da li je normalna?", a definitivno imaju pravo. Ovo nije prvi put da je poznata novinarka ovako zapalila pratioce, a osim po sjajnim najavama i intervjuima, poznata je kao osoba koja često ume da zagolica maštu muškaraca.

Inače, Pantelijeva je bivša košarkašica, a sada popularna novinarka koja radi za grčku televiziju "Nova sport", kao i specijalnu emisiju za Evroliga TV. Za žensku košarkašku reprezentaciju Grčke igrala je od 2006. do 2013. godine, dok je 2018. igrača 3x3 basket za Helene. 

Ima zvanje saradnika za nauku, diplomu engleske književnosti i globalne kulture i magistrat iz filozofije i PPL (filozofija, politika, pravo). Takođe, magistrirala je i psihologiju, a od 2016. radi novinarski posao.

BONUS VIDEO